Семейство Бекъм е пред разпад: Дейвид се ядоса

Дейвид Бекъм е ядосан на най-големия си син Бруклин, защото съпругата му публично обсъжда лични семейни въпроси: "Бекъм не правим така!".

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram

Daily Mail съобщава, че Дейвид Бекъм е бесен на сина си заради последното интервю на съпругата му (Никола) относно конфликта със свекърва й Виктория Бекъм.

Съвсем скоро Никола разкри истината за конфликта между нея и свекърва й в интервю за западно издание. От него изскочиха някои новости, които не бяха известни досега, като например, че ателието на Виктория не е успяло да се справи с изработката на булчинската рокля на Пелц, както и че Виктория е "игнорирала" Никола, докато се е подготвяли за церемонията.

Дали Виктория наистина не харесва Никола?

Вижте повече

Дали Виктория наистина не харесва Никола?

Кой би предположил, че дори в това, на пръв поглед, приятелско семейство може да възникне вражда.

Според източника на изданието Бекъм не е имал причина да говори с остър тон със сина си, но тази история го ядосала: "Той говори с него и каза: Ние не правим така в нашето семейство и ти го знаеш прекрасно. Какво ще се случи след това зависи от вас, но драмата приключи. Ако за вас все още не е - то трябва да приключи веднага!".

Източникът добавя, че Дейвид Бекъм винаги се е отнасял към сина си с голяма топлина, но тази ситуация, според него, „изважда мръсните ризи, без да е необходимо... Бруклин забрави, че е Бекъм".

Близки на семейство Бекъм, твърдят, че Дейвид и Виктория сравняват тази ситуация с разцеплението в британското кралско семейство и отчуждението на принц Хари заради Меган Маркъл – и в двете ситуации техните „американски съпруги“ са виновни за конфликта между мъжете и семействата им.

Слуховете за конфликт между Никола Пелц и Виктория Бекъм се появиха малко след сватбата на младата двойка. Близки на влюбените отбелязаха, че Никола е избрала рокля на Versace за церемонията, а не на марката на Victoria. По-късно в Instagram профила на Никола се появи емоционален пост и снимка с разплаканото й лице, което остана неправилно разбрано от страна на феновете.

Самата Виктория до момента не коментира конфликта със снаха си, но по-рано в медиите се появи разнопосочна информация, според която е съвсем ясно, че интервюто на модела я е ядосало.

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Вижте повече

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Да, дългоочакваната звездна сватба (или поне една част от нея) се състоя вчера.