Никола Пелц: Игнорирането от страна на Виктория си има обяснение

Актрисата и модел разкри, че Виктория Бекъм я е игнорирала по време на подготовката за сватбата.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

В интервю за американско издание Никола Пелц коментира слуховете за конфликта със свекърва си Виктория Бекъм. От седмици пресата обсъжда предположението, че кавгата е възникнала поради факта, че Виктория не е ушила булчинска рокля на Никола, а моделът е избрал рокля на Валентино. Не отдавна Никола реши да внесе яснота и заяви, че тези твърдения не са съвсем верни - тя искала да носи рокля, създадена от Виктория, но творческият процес не вървял по план.

"Планирах да нося булчинската рокля, изработена от Виктория и бях много развълнувана, че ще нося тоалет, който бъдещата ми свекърва щеше да е създала за мен. Мислех, че е прекрасно и че ще бъде красива история" - казва Никола.

Близката приятелка на Никола, стилистът Лесли Фремар и майка й, Клаудия, също са участвали в дизайна на роклята и Никола смятала, че работата на този „дизайнерски екип мечта“ ще бъде „толкова прекрасна“. Но изглежда нещо се е объркало, тъй като Никола признава, че "не е чула нищо" от Виктория в продължение на дни, докато работи върху роклята.

"Свързахме се, за да започнем работа по роклята, след което минаха няколко дни и не се чух с нея. Тогава Виктория се обади на майка ми и каза, че нейното ателие няма да може да изработи тази поръчка. Говорих с майка ми и Лесли и казах: „Е, за съжаление не се получи, така че какво трябва да направя сега?“ От доста време съм фен на Валентино. Имах голям късмет, че успях да отида до ателието им, за да пробвам рокли. Ето какво действително се случи".

Описвайки Виктория и Дейвид като „страхотни роднини“, Никола призна, че я боли да вижда текстове в стил: „никога не е планирала“ да носи марката на свекърва си: "Това наранява чувствата ми. Малко боли, когато знаеш, че хората вярват в това, а то съвсем не е вярно..."

На интервюто присъства и Бруклин Бекъм, който подкрепя съпругата си и казва, че двамата "говорят за всичко", когато става дума за разпространяване на слухове: "Жена ми очевидно е моят основен приоритет и не искам да я виждам разстроена" – казва синът на Бекъм.

Никола застана между Виктория и Бруклин: Връзката им е пред разруха

Вижте повече

Никола застана между Виктория и Бруклин: Връзката им е пред разруха

Как Никола Пелц разруши връзката на Виктория Бекъм с големия й син?

Неловката ситуация с роклята обаче не е единствената причина за хладните отношения между свекървата и снахата, твърдят близки. Твърди се, че Никола се обидила, когато близкият приятел на Дейвид и Виктория Марк Антъни произнесъл ентусиазирана реч на сватбата й - изцяло посветена на Виктория, според вътрешен човек на Daily Mail.

"Това беше просто ода за Виктория и колко невероятна е тя. Никола обича да е център на внимание, особено в деня на сватбата си. Така че наистина това я ядоса. Тя избяга по средата на сватбеното тържество със Британи (сестра й) и майка си и плака горчиво", каза източникът.

Друг източник потвърждава, че Никола е била разстроена по време на приема, а причината била, че Виктория е "откраднала" песента за първия танц на младоженците за собствения си танц (майка-син). Марк Антъни трябвало да я изпълни.

"Никола напусна стаята, защото тя и Бруклин смятаха, че Марк ги представя за специалния танц на младоженците, чиято песен е трябвало той да изпълни. Но без предупреждение и по молба на Виктория, Марк представил танцът майка-син, използвайки същата песен. Повечето гости разбраха, че нещо се е случило. Беше неловко за двойката, която смяташе, че това ще бъде специален момент за тях."

Според източниците на изданието Виктория е много разстроена от цялата ситуация: тя харесвала Никола и винаги била близка с големия си син. Сега изглежда, че Бруклин подкрепя повече жена си и избягва семейството. Така например тази година той пропусна традиционната лятна семейна почивка.