Никола Пелц реагира на слуховете за скандала. Феновете й са притеснени

Моделът публикува тревожни кадри в социалните мрежи. Не разкрива какво е довело до силното й разстройване, но всички подозираме, че причината е разкрития скандал с Виктория Бекъм.

Никола Пелц сподели емоционална публикация в Instagram на фона на слухове за конфликта й с Виктория Бекъм.

Никола Пелц разтревожи последователите си в Instagram, като публикува снимка на обляното си в сълзи лице в социалните мрежи. В текста към снимката съпругата на Бруклин Бекъм призна, че не винаги може да устои на опитите на някои хора да я наранят.

"Може да ми е трудно да покажа, че и аз мога да бъда тъжнa, но мога. Родителите ми със силна воля ми насложиха в главата, че не трябва да позволявам на хората да ме нараняват и да ме карат да се чувствам зле за тях. Но понякога всеки от нас е принуден да изпитва негативни емоции и е нормално в такива случаи това да ни наранява. Реших да пиша за това, защото никога досега не съм ви показвала тази страна от себе си."

Никола не уточни кой точно я е наранил, но много интернет потребители сметнаха публикацията й за косвено потвърждение на слуховете за конфликт на модела със свекърва й Виктория Бекъм.

Факт е, че онзи ден Page Six съобщи, позовавайки се на източник от обкръжението на семейство Бекъм, че с подготовката за сватбата на Бруклин отношенията на Виктория и Никола са станали още по-обтегнати. Твърди се, че Никола на практика не е позволила на Виктория да планира празника и е свела комуникацията с нея до минимум.

"Не се понасят и не си говорят. Подготовката за сватбата беше кошмар. През последните няколко месеца Бруклин почти не контактува с родителите си."

Трябва да отбележим, че в коментар към публикацията на Никола Бруклин Бекъм подкрепи съпругата си и й призна отново силната си любов към нея.

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Вижте повече

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Да, дългоочакваната звездна сватба (или поне една част от нея) се състоя вчера.