Никола Пелц изплю камъчето къде се крие проблемът с Виктория

Никола Пелц говори за враждата с Виктория Бекъм. Този път съвсем открито и без заобикалки.

Последователите на семейство Бекъм и тези на Никола Пелц отдавна подозират, че в домакинството на Бекъм се води истинска Студена война. И ето, че не много след това, тази информация се потвърди от вътрешни лица - Никола Пелц има обтегнати отношения с Виктория. Според слуховете след сватбата двете момичетата най-накрая се скарали сериозно и открито и спрели да общуват помежду си.

Виктория не реагира по никакъв начин на клюките, но Пелц публикува кадри, на които е видимо разстроена в социалните мрежи, а по-късно коментира открито в интервю за Variety и разказа къде се крие разковничето. Актрисата не отрече спекулациите на феновете. Вместо това тя предположи, че причината за слуховете е, че не носеше сватбена рокля на Victoria Beckham, а се появи във Valentino Couture.

„Отидох и наистина исках Виктория да ушие роклята ми, но след няколко месеца тя сама разбра, че нейното студио не може да го направи... Затова трябваше да избера друга рокля. Тя не каза, че не мога да нося друго. И оттук започна всичко“, разказва актрисата.

Бруклин от своя страна отрече слуховете за враждата на любимата му с майка му. „Знаех си, че винаги ще се говорят подобни неща... Винаги ще се опитват да унижат хората. Но всички се разбират и това е добре!”, категорично заключва Бекъм.

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Вижте повече

9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Да, дългоочакваната звездна сватба (или поне една част от нея) се състоя вчера.