9 интересни факта от големия ден на Никола и Бруклин

Да, дългоочакваната звездна сватба (или поне една част от нея) се състоя вчера.

Снимка: @nicolaannepeltz

Да, дългоочакваната звездна сватба (или поне една част от нея) се състоя вчера.

►►► Бруклин Бекъм и Никола Пелц се подготвят за сватбата

Булката носеше Valentino, а няколко звезди от Spice Girls бяха сред гостите!

Молим Виктория и Дейвид да се отместят, новото звездно семейство вече е тук! Фотографът и актрисата вече официално са семейство. Двойката се ожени вчера след почти три години връзка.

Ето кои бяха 9-те интересни неща, за които не се знаеше предварително.

1. Двойката трябваше да се веначе през 2021 г., но сватбата се отложи. След като бяха под карантина в продължение на месеци в Ню Йорк, Бруклин предложи брак на Никола през юли 2020 г.: „Ако не беше Covid, вече щяхме да сме се оженили“.

2. Булката беше в рокля на Valentino. Според The ​​Daily Mail роклята на Никола е дело на Valentino, по дизайн на Pierpaoio Piccioi. Припомняме, че Никола летя два пъти до Рим, за да посети студиото на дизайнера. Роклята беше бяла с дълги ръкави, с деликатни детайли от дантела на гърба. Воалът, разбира се, също имаше подобни детайли от дантела по краищата. Търпеливо чакаме снимки!

3. Церемонията беше еврейска. The ​​Daily Mail пише, че двойката сключчи брак с традиционна еврейска церемония в чест на еврейското наследство на Никола.

4. Сватбата се състоя в имението на родителите на Никола с изглед към океана в Палм Бийч, Флорида. Какво може да бъде по-романтично от плажна сватба?

5. Говорейки за родителите на Никола, въпреки че става дума за Бекъм, Бруклин трябваше да подпише предбрачен договор. Може да си дете на Spice Girl, световноизвестен моден дизайнер и мега известен бивш футболист, но очевидно семейство Пелц са нещо голямо. Според The ​​Daily Mail бащата на Никола, Нелсън Пелц, посочва, че има над 1,6 милиарда долара, което е огромно дори в сравнение с общия доход на Бекъм от 494 милиона долара.Очевидно тази разлика е наложила сключването на предварителния договор.

6. Харпър Бекъм беше една от шаферките на Никола.

Според Heat, 10-годишната Харпър беше възхитителнa в бяла в рокля като част от другите шаферки на Никола.

7. Май имаше събиране на Spice Girls? The ​​Daily Mail посочва, че сред 300-те гости се появиха и звездите от Spice Girl. Мел Би и Мел Си присъстваха на семейното събитие на Бекъм.

8. Звездни гости и моден блясък. Освен бившите Spice Girls, според Sky News, Серина Уилямс, Ева Лонгория, знаменитата стилистка Рейчъл Зоуи и семейството на Рамзи също са били час от гостите ан големия ден на двете семейства.

9. Бруклин Бекъм ще приеме фамилията на Никола като второ име. Според The ​​Sun, Бруклин планира да приеме фамилията на съпругата си като второ име: „Бруклин е влюбен до уши и ще направи всичко за Никола – това е огромен знак за неговата отдаденост към нея и любовта му към нея“.