Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 17-ти април

 

Оценка: (0/5)

Време е да изгрееш, слънчице! Прочети хороскопа си за днес, за да засветиш още по-ярко. Той е  >>> тук!

Изобщо не се чувстваш като слънчице, а по-скоро като буреносен облак?

Отърви се бързо от лошото настроение и умората с нашите трикове:

Твоят хороскоп за 17-ти април

Научи се да подминаваш чуждите очаквания

Обяви „личната си независимост“. Не давай отчет на никого, просто вярвай, че очакванията ти са твоите топ приоритети и се радвай, когато ги покриеш. Не се чувствай виновна, че разочароваш хората около себе си (когато не отидеш на парти с приятели, защото имаш нужда от почивка, например).

Винаги имай нещо на ум

Подхранвай нивата на енергията си като винаги намираш за какво да бъдеш развълнувана. Планирането и очакването на бъдещо пътуване е на първо място в класацията от стимулиращи емоционалната ти енергия събития. Затова направи резервация за един обикновен уикенд някъде наблизо и ето как ще изгубиш усещането, че си вързана на едно място.

Направи нещо различно

Когато усетиш спад в енергичността си, потърси нови емоции, с които да обогатиш съществуването си. Запиши се на курс, за да овладееш нов език или нова физическа активност. Смени кафенето, в което ходиш всеки ден с друго или просто си купи едно червило в различен цвят. Без промяна, животът е скучен и... изтощителен.


Виж ощеНово в Cosmo