Твоят хороскоп за 26-и август

Виж какво те очаква в първия ден от седмицата!

Виж какво те очаква в първия ден от седмицата в хороскопа си ⇒ тук!

Споделяме ти 6 трика, за да си в добро настроение през деня:

1. Яж вкусна и здравословна закуска. Въпреки че звучи сложно, това не е така! Първо, със сигурност си наясно, че пропускането на закуската влияе зле на фигурата ти! Ако започваш с храни с анти-стрес качества като бадеми,  банани, краставици, авокадо, аспержи, шоколад, със сигурност ще започнеш деня си по най-добрия начин!

2. Пристигай на работа навреме. Това е много важно. Първо - не се налага да бързаш по пътя и да си създаваш излишно напрежение, второ - може да се насладиш на случващото се наоколо, да си вземеш кафе и да пристигнеш в офиса с усмивка.

3. Когато имаш много работа, не губи време да се оплакваш как няма да се справиш с всички задачи, а започни да действаш веднага! Ще видиш, че само след час, тя ще е значително по-малко. Основното нещо е да направиш план, да не се разсейваш и да не прекарваш много време в повтаряне ан фрази като "Нямам време", "Няма да се справя", "Затрупана съм с работа"...

4. Изключвай мозъка си на всеки половин час. Презареждане. Затопли ръце и нежно масажирай слепоочията си и челото над очите. Дишай дълбоко и две минути не мисли за работа.

5. Обядвай навън, за предпочитане с компания и далеч от офиса. 

6. Говори с усмивка. Странно е, но това работи за повишаване на настроението ти. Също така не забравяй да казваш "Обичам те!"на хората, които обичаш.