Защо всички смятат, че Лео ди Каприо излиза с Джиджи Хадид?

Самотният холивудски ерген отново е на лов и се говори, че погледът му е насочен към супермодела. Но имаме какво да кажем...

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

След новината, че Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила Мороне, след 25-ия й рожден ден, западната преса се шегува: "скрийте дъщерите и жените си, но само ако са от 18 до 24 години". Холивудският ерген не умее да остава дълго сам, което означава, че има нужда от ново любовно завоевание.

От единия край на планетата, та чак до другия, в момента всички погледи са в Лео: "а неговият е насочен към Джиджи Хадид", според слуховете.

Моделът е на 27 години и има малко момиченце... Изглежда, че това съвсем не е „по вкуса на Лео“, но въпреки това не можеш да заповядваш на сърцето си. Уви, самата красавица не проявява никакъв интерес към неговите ухажвания и намеци и не се стреми към връзки: „Те са приятели, но тя не иска нищо романтично с него в момента“, казват близки на модела за New York Post.Камила Мороне и Лео ди Каприо излизаха повече от четири години. През това време, доста потайна и необщителна, Мороне започна да излиза по-често и да се наслаждава на статута си на самотна красавица. Наскоро тя присъства на 21-ия рожден ден на супермодела Кая Гербер, където изглежда си е намерила нови приятелки. Цяла седмица изпепеляващата брюнетка можеше да бъде видяна в компанията на Кендъл Дженър и Хейли Бийбър, които сега са й неотлъчна компания за ресторанти и фитнес центрове.

Камила изглежда бързо забрави Лео, а Лео дали е успял да я преодолее?