12 признака, че той ще бъде идеален съпруг

Виж кои са знаците, по които да разбереш той става ли за сериозна връзка!

 
 

Семейният живот не е ваканция, дори и да ти се иска да вярваш в това.

Но, ако човека до теб е готов да сподели не само радостите, но и трудните моменти, те очаква добър живот.

Галерия: Кои зодии са най-добрите съпрузи

Виж всички снимки

ВИЕ СТЕ ЕКИП

Това е един от най-сигурните признаци, че семейната лодка няма да се разбие от битовите и други неприятности. Ако той осъзнава, че вие не сте две самостоятелни единици, а представлявате единно цяло, всичко ще е наред. Тъй като семейството е един труден път, който ще могат да изминат само тези, които са готови да останат заедно при всички обстоятелства.

ТОЙ Е АМБИЦИРАН И УСТРЕМЕН

С него, разбира се е рай и приказка, но не за дълго. Тази романтика бързо ще изчезне, ако той не предприема нищо, за да подобри живота ви. Звучи цинично, но всяка жена има нужда да чувства сигурността, дадена й от партньора. Естествено, ти можеш и сама да осигуриш себе си и семейството си. Но каква е тогава функцията на мъжа, част от интериора ли?

ТОЙ Е ЗАГРИЖЕН ЗА ЗДРАВЕТО ТИ

Ако той, наистина е много заинтересован, как се чувстваш, това е добре. И дори да не стои до леглото ти и да ти държи ръката, ще засвидетелства загрижеността си, като отиде до аптеката да ти купи лекарства или ти направи чай.

Виж  Как да се омъжиш бързо!

ВИНАГИ Е ГОТОВ НА КОМПРОМИСИ

Няма начин хората да мислят по един и същи начин. Факт. Важното е когато настъпи момент на разногласия, веднага да започне да търси варианти устройващи и двете страни. Ако той е в търсене на разумни компромиси, това си е сериозна причина да погледнеш на него като на бъдещ съпруг.

ПОТВЪРЖДАВА ДУМИТЕ СИ, ЧРЕЗ ПОСТЪПКИ

Основополагащо за една връзка е мъжът да стои зад думите си. И неговото „Обичам те“ да не е просто набор от букви. Трябва да го докаже грижейки се за теб, уважавайки те и опитвайки се да създаде здраво семейство. Ако не е така, по-добре си намери по-добър и представителен мъж.

РАБОТИ ВЪРХУ СЕБЕ СИ

Никой не се ражда с опита и мъдростта на живота, че да се мисли за равен на боговете. Мъжът, трябва да се работи върху себе си, за да успее - в кариера, в личен и социален живот. И за да бъде добър съпруг - работа, която изисква усилия. И всички истории за абсолютната любов, нека бъдат оставени на децата. А останалите ще трябва да работят усилено, защото не само тряабва да спечелиш любимия човек, но и да го задържиш до себе си.

НАИСТИНА ВИ Е ВЕСЕЛО ЗАЕДНО

Скуката убива взаимоотношенията по-бързо от което и да е предателство и недоразумение. Всъщност, от скука се случват най-лошите неща, които слагат край, дори на чистата и светла любов. Когато двойките са не само общо домакинство, но и най-добри приятели и любовници - това си заслужава. А да се смеете заедно е най-голямото разнообразие и развлечение за връзката.

Галерия: 8 неща, които ти пречат да си щастлива

Виж всички снимки

СЕКСА Е СТРАХОТЕН

Ако сте преминали периода на неубоздан секс, който свързва влюбените в първите 6 месеца и секса е все още невероятен, то вие сте подходящи един за друг. Вие вече сте разбрали какво иска всеки от вас и какво е недопустимо. И поради тази причина ти знаеш, че този мъж ще ти даде страхотен оргазъм (или няколко) и нямаш нужда от нищо друго и никой друг. По същата логика за него ти си сексуална богиня, любовта на живота му и цялият свят.

УВАЖАВА ЖЕНИТЕ

Не само майка си и баба си, а всички жени и го е доказал. Може без проблеми да отиде в аптеката и да ти купи тампони или да си мълчи, докато ти му разглеждаш профила във фейсбук. Има разлики във възприятията на двата пола, разбира това и го уважава.

ИМАШ МУ ДОВЕРИЕ

Защото той не подкопава доверието ти с глупави постъпки. Ако закъснее след работа няма да му издереш очите. Това е истина, стара колкото света– без доверие е невъзможно да се изгради никаква връзка, както и сплотено семейство.

КОГАТО СИ С НЕГО ИСКАШ ДА СИ ПО-ДОБРА

Важно е да се стараете да отговорите на очакванията си. Всяко момиче си мечтае за перфектния съпруг, но и всеки мъж – за перфектната съпруга. Всъщност, старанието на двама души, да бъдат по-добри един за друг, прави брака стабилен.

ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО УВЕРЕН В СЕБЕСИ

За жалост, съществува един особено паразитен тип мъже, които смятат, че щом са „истински мъже“ (в което те се съмняват, дълбоко в себе) мотаг да разполагат с жените, както си поискат. Ниската самооценка води до издевателства над нежния пол. За да прикрият комплексите си, тези мъже третират половинките си като прислужници, робини, компаньонки... Достатъчно увереният в себе си мъж, няма да почувства, че мъжествеността му е засегната, ако помогне на жена си в кухнята или и подготви сладникава романтична изненада.