Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се омъжиш бързо

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вече нямам търпение да се омъжа”, - въздъхват хиляди момичета, гледайки сладникавите сватбени сцени във филмите и сериалите.

Как  да се омъжиш бързо

И все ни се струва, че изискванията към бъдещия мъж не са чак толкова завишени – само да не пие, да не ме бие и да ме обича – а така мечтаната половинка все не се намира.

Според статистиката, запознанството чрез общи познати е най-разпространеният начин за създаване на успешни връзки.
Според статистиката, запознанството чрез общи познати е най-разпространеният начин за създаване на успешни връзки.

Отношенията на всяка трета двойка в тази страна са започнали от общи приятелски събирания. Затова не си стой вкъщи! Бъди открита за любов, но не зацикляй на търсенето на мъж. Непременно ще го срещнеш и то, вероятно, в момента, в който го очакваш най-малко! Не се отчайвай и знай, че там някъде те очаква твоята половинка – дай му шанс да те срещне. Успех!

Ние и психолог специалист ще ти помогнем да ускориш процеса.

Най-страхотните булчински прически

Виж какво те съветва психолога!

Искам да се омъжа!“ - тази фраза, ако ти се върти често в главата чети надолу.

По-голямата част от жените ясно разграничават работата от личния живот. Именно на работа, където прекарваме по-голямата част от деня, има всички шансове да срещнем бъдещия си съпруг.

Как  да се омъжиш бързо

Загледай се, най-вероятно няколко мъже в колектива ти идеално подхождат за ролята на кандидат-съпруг. Между другото, имаш отлична възможност тайно да го наблюдаваш. Е, естествено, никой не те кара да влизаш в ролята на Шерлок Холмс и навсякъде да следиш по петите харесалия ти се мъж. Гледай от страни, анализирай как избраникът ти общува с колегите, как се държи в стресова ситуация, с какво предпочита да се занимава в обедната почивка и главното – как се държи на корпоративните мероприятия. Когато се съединят парчетата от пъзела, ще получиш цялостна картина и ще знаеш дали си направила правилен избор.

Ако да, то бъдещото развитие на ситуацията зависи най-вече от женския ти чар. Действай!

Хайде да се оженим!

Според официалната статистика най-здравите семейства са съюзи между мъже и жени, които няколко години преди брака са били приятели, без всякакъв любовен и сексуален подтекст.

Всеки ден са се чували по телефона, споделяли са си успехите и разочарованията, включително и свързани с други половинки. В резултат се получава идеален брак, при който хората са прескочили сложния етап на „приспособяване”. Затова се вгледай по-добре в стария си приятел. Но внимавай: идеалната връзка може да се получи само в случай, ако между приятелите се е установила не само тясна духовна връзка, но и минимален физически контакт. Иначе в новопоявилата се връзка могат да възникнат сериозни интимни проблеми. Например, когато един от партньорите не почувства сексуално привличане към другия.

Приятелки, помогнете!

Никога не подценявай приятелската помощ!
Никога не подценявай приятелската помощ!

Всяка жена има приятелки, приятелките имат приятели, които пък от своя страна имат още приятели и приятелки.

В тази безкрайна верига от връзки между хората лесно може да се „скрие” бъдещият ти мъж

Клуб по интереси

Идеалният, значи и дългосрочен съюз е възможен само в случай, че и мъжът, и жената са увлечени от една идея.

Съответно си заслужава да потърсиш бъдещ мъж и идеален партньор в едно лице там, където ти е интересно и приятно. Например, ако ти харесва ретро-киното, огледай се за мъже, които виждаш в „своя” киносалон. Брак, основан на общи интереси и увлчения, ще бъде дълъг и стабилен, защото съпрузите няма да имат поводи за караници (от рода на – „Пак ли ще ходиш на безсмислена разходка в планината с твойте тъпи приятелки?” или „И какво, оставяш ме, за да ходиш за риба с приятелите си?”). Ще има източник, от който заедно да черпят положителни емоции, да обсъждат с интерес, да се разнообразяват и забавляват.


Виж ощеНово в Cosmo