Какви мъже те привличат според зодията ти

Всяка жена има свой тип мъж, който я привлича неудържимо. Зодията играе голяма роля в избора.

 
 

Замисляла ли си се, че намираш за привлекателни само един тип мъже?

Или си падаш по романтици, или по мистериозни, или по властни... До голяма степен, харесваш определен персонаж, заради житейския си опит в любовта. Но собствената ти зодия също има пръст в романтичния ти живот. Да не забравяме, че хороскопът определя чертите на твоя характер, а оттам идват и предпочитанията ти в романтично отношение.

Някои жени, като представителките на зодия Овен, насочват любовните си стрели (или трябва да кажем рога?) към напълно противоположните по характер мачовци. Други пък предпочитат тези, с които напълно си приличат.

Виж в коя категория спадаш ти и какви мъже най-много хващат окото ти.

Стрелец

Някой, който е способен да те опитоми. Ти си дива приключенка, Амазонката на зодиака. Привлекателна си и не можеш да стоиш на едно място. Колкото и да обичаш да скиташ по света обаче, тайно мечтаеш да се намери мъж, който да те гушне и отведе в бяла спретната къщурка, с камина вътре и люлка навън. След време, неговата инертност ще започне да те дразни, но за известен период от време уюта ще превземе сърцето ти.

►►► В кои зодии категорично не бива да се влюбваш

Везни

Някой, който балансира между разум и чувства. Ти не си най-небалансираната зодия, но има какво още да се желае, за да стъпиш по-здраво на земята (нали си въздушен знак, какво да се прави). За съжаление, ти си падаш по мъже, които са също толкова небалансирани, колкото и ти. Така двамата гравитирате между разума и чувствата през цялото време. Пожелаваме ти везните ви накрая да се наклонят в една и съща посока, за да останете заедно.

Останалите зодии - в галерията ►►► 

Галерия: Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще...

Виж всички снимки

3 сигурни начина да разрушиш връзката си много бързо

Загърбване на личния си живот
Когато истински харесваш някого, естествено е да искаш да прекарваш цялото си време с него, но не забравяй, че си имала свой живот преди да се срещнете. Един човек никога не трябва да бъде единственият ви източник на щастие.

Чувството да носиш по всяко време отговорност за друг, да не можеш да си правиш планове за срещи с приятели или пък да си лишен от личното си време и пространство, за да свършиш някои свои неща, е твърде стресиращо. Поддържай баланса и ви обещавам, че това ще засили връзката ви.

►►► Как да си "отгледаш" щастлива любов (съвети от професионален психолог)

Доскучаване
Обикновено човек е склонен да се самонадскача, заради човека, с когото е – например да планува вълнуващи срещи, да излиза с приятелите на партньора си, да оставя бележчици с мили послания и т. н.

Но след като отминат няколко месеца желанието му за забавления навън секва и на негово място се настанява удобството във фотьойла и отказът да се полагат усилия. А ако партньорът продължи да излиза с приятелите си, ето ти го проблемът. Няма причина забавата и вълнението да избледняват от една връзка. Поддържай нещата интересни. Изненадвайте се един друг и се старайте да запазите живи вълнуващите мигове! В края на краищата именно това е целта на любовните срещи – да са забавни и вълнуващи, а не стресиращи. Наслаждавай се на процеса да опознавате някого! Знам, че е трудно да се контролират автоматични импулси като ревност, гняв или привързаност, но се упражнявай в естествено ухажване. Стига да си вярна на себе си и да имаш предвид настоящите съвети, ще се справиш отлично.

Прояви на ревност
Ревността никога не е секси. От опит знам, че тя е едно от най-често срещаните причини човек незабавно да прекрати дадена нова връзка.

Ако те е грижа за човека, с когото излизаш, не надничай в телефона му и не проверявай електронната му поща. Освен това не подпитвай и не се рови в минали връзки. С времето ще изскачат достатъчно подробности, ако изобщо има нещо, което си струва да научиш. Засега се фокусирай върху това да го опознаеш и да прецениш дали бих могла за му се довериш и да изградите стабилна основа за връзката ви.