Хороскоп: Трудно е да си куче

Ако зодиакалните знаци бяха различни породи кучета, звездният развъдник щеше да изглежда горе-долу така.

© iStock

Овен: Питбул териер

Никога не се предава и никога не отстъпва. Гризе ти гуменката? На парчета! Тича до стопанина си? По-скоро го дърпа. На лапата му е заспало котенце? Питбулът ще лежи тихо и кротко, за да не го събуди.

Телец: Булдог

Истински джентълмен: елегантен, целеустремен, непоколебим. Винаги гледа да се настани по-удобно и ако може, да е в любящи ръце. Във всяка ситуация запазва олимпийско спокойствие и невъзмутимо си оставя лигите навсякъде.

Близнаци: Померан (шпиц)

Обича да се весели и особено да си похапва. Не е щастлив без внимание и затова знае как да го привлече. Когато един шпиц лае, го чуват на другия континент. А трябваше да е мило кученце.

В тези три зодии момичетата се влюбват веднага

Вижте повече

В тези три зодии момичетата се влюбват веднага

Астролозите разкриха кои са мъжките зодии, в които можеш да се влюбиш за една секунда.

Рак: Чихуахуа

Малко, миличко, очарователно кученце, когато е в нечии ръце и никой не го пипа. Но само да го докоснеш невнимателно и ще разбереш какво е половинкилограмова ярост.

Лъв: Чау-чау

Подлъгващо мудни и равнодушни като мечка. На практика са горди и свирепи, но твърде мързеливи, за да се доказват. Трябва редовно да разресваш страхотната им грива и да се покланяш – тогава ще си в безопасност.

6-те най-жизнерадостни зодии

Вижте повече

6-те най-жизнерадостни зодии

Ето кои са най-енергичните, жизнерадостни и весели зодии. Ти сред тях ли си?

Дева: Бигъл

Ако му се даде задача да търси следи, ще демонстрира изключително отношение и няма да спре да работи, колкото е нужно. Ако няма работа, поръчвай си нов диван и врати, старите ще са наядени.

Везни: Пудел

Идеално владее изкуството да направи тъжна муцунка в точния момент. Необичайно умен и точно затова способен да накара стопанина му да му танцува и пляска, а накрая да му даде бисквитка.

Скорпион: Доберман

Страшно същество със селектирани навици да изпълнява команди, когато се държат добре с него. Но иначе, ще избухне, стига да усети, че отношението ти към него не е както трябва, за което ще съжаляваш, дори без да имаш вина.

Стрелец: Голдън ретривър

Идеалният компаньон за разходки. Супер! За игра? Два пъти супер! Най-добрият приятел на децата, котетата и възрастните хора. Важното е навреме да се предпазиш от 40 килограмовата му любов, летяща към теб, когато се срещнете.

Козирог: Немска овчарка

Куче за пример в работата. Когато няма задачи, тъгува, губи козината и смисъла на живота. Бързо се справя с дресиране на стопанина си и докато не го научи как правилно да му хвърля пръчката, няма да го остави.

Водолей: Котка

Извинявай, но такива свободолюбиви кучета, които сами си се забавляват, в природата не съществуват, затова Водолей, определено е котенце. Не се опитвай да го командваш, бъди приятел на първо място.

© iStock

Риби: Сибирско хъски

Също не е точно куче. Независимост като при котките, наглост като при енотите. Мозъкът е като на нобелов лауреат, но се прави, че е като на хлебарка, само и само да не изпълнява команди. А тези сини очи...

Меркантилна ли си според зодията

Вижте повече

Меркантилна ли си според зодията

Невероятно, но факт – жените са капризни. Но има капризни, по-капризни, най-капризни. Виж кой води първенството.