Зейн Малик: Майната им на "Грами"!

Певецът открито обвинява системата по номиниране на наградите "Грами" в корумпиран подбор.

Певецът открито обвинява системата по номиниране на наградите "Грами" в корумпиран подбор.

Знаменитости от различен пол, които си приличат като 2 капки вода​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Знаменитости от различен пол, които си приличат като...

Виж всички снимки

►►► Зейн Малик разкри как си казват на галено с Джиджи

Бившият вокалист на One Direction Зейн Малик се присъедини към редиците на критикуващите наградите "Грами". Британският певец заяви, че има сериозни опасения, че ще бъдат номинирани само онези, които "умилостивят журито с подаръци".

В профила си в Twitter Зейн публикува доста грубо съобщение адресирано до Американската национална академия за звукозаписни изкуства и науки, която организира церемонията по награждаването. Припомняме, че изпълнителят все още не е получил нито една номинация за "Грами" и в навечерието на церемонията той решава да изрази позицията си.

„Майната им на Грами и на всичко, свързано с тях. Докато не си стиснете ръцете с тях или не изпратите подаръци, няма да има номинация. Догодина ще ви изпратя кошница с лакомства", пише ядосаният Зейн.

Скандалът в музикалната среда избухва в момента, в който става известен предварителният списък на номинираните за награди "Грами", в който се оказва, че липсват някои от изпълнителите, на които предварително критиците са подхвърлили информация, че те ще бъдат не само сред номинираните, а и някои от тях ще бъдат победители.