Неостаряващата Джей Ло пуска собствена козметика

Дженифър Лопес със сигурност може да ни научи как правилно да се грижим за кожата си!

Едно нещо не можем да отречем на Дженифър Лопес. 49-годишната певица остарява като качествено вино – по лицето и няма следа от бръчици, разширени пори или несъвършенства.

Сияйното й лице се е превърнало в нейна запазена марка. Вълшебство, случайност или резултат от правилни грижи е външният вид на Джей Ло?

През годините, тя е споделяла много от тайните си, като най-често споменаваният от нея трик е пиенето на тонове вода. Но всеки бюти ентусиаст би потвърдил, че би дал всичко, за да види как изглежда рафта с козметика на звездата. Е, най-накрая ще можем не само да видим, но и да пипнем нейните разкрасяващи продукти – Дженифър Лопес разкри, че най-накрая ще разработи своя собствена козметична линия. Чакането приключи!

►►► Тайните, с които Джей Ло изглежда на 29, а не на 49 години

По време на представянето на новия филм с нейно участие „Втори шанс“, Лопес се възползва да съобщи и друга новина около кариерата си. „Ще представя собствена козметична линия“, каза тя в отговор на въпроса какъв е режимът й за красота.

Има причина неостаряващата дива да държи в тайна новото поприще: „Работя по проекта от много отдавна, защото не искам да продавам каквото и да е. Продуктите наистина ще работят. Можете да разчитате на това, щом името ми е върху опаковките.“

Винаги уверена и зашеметяваща - виж стила на Дженифър Лопес в снимки (галерията долу):

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

Ако и ти, както всички нас, търсиш вълшебния еликсир, който ще спре стареенето, то можеш да разчиташ на Джей Ло. „Искам продуктите да обединяват всичко, което съм научила през годините. И да нямат нищо общо с иглите“, продължава да ни заинтригува тя.

Това не е първата стъпка на певицата в козметиката. Тя има няколко парфюма, като най-новият аромат в списъка се нарича „Glow” (от англ. сияние“). По-рано тази година, тя представи свои гримове, разработени в колаборация с марката Inglot.

За козметичната си линия, която трябва да е на пазара през 2019 г., Дженифър Лопес ще работи самостоятелно.