Красиви секс пози, които ще те оставят без дъх!

4 прекрасни пози за върхово удоволствие.

 
 

4 прекрасни пози за върхово удоволствие.​

Когато връзката ви е преминала всички нива на доказване и с партньорът ти сте заедно вече достатъчно дълго, може би е дошъл моментът, в който искате още по-силно преживяване от "просто секс".

Секс пози за смели и разкрепостени двойки, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс пози за смели и разкрепостени двойки

Виж всички снимки

►►► Горещ секс... с дрехи

Ето позите, с които ще изглеждат секси, красива, още по-изкушаваща и оргазмите ще идват бързо един след друг.

1. Огледало за обратно виждане

Тази поза прилича на "обратната ездачка", но с някои промени. Първата - той е седнал и трябва да придържи гърдите ти. Втората - облегни се на него и изпъни крката си назад, опирайки ръцете си в коленете му (или на леглото, ако не ти е удобно на коленете му). Това е всичко - удобна поза за секс, а освен това той получава чудесен изглед към гърба и бедрата ти, което често се определя от мъжете като доста секси.

2. Орлово око

Застани в поза "кучешката", след това повдигни долната половина на тялото си и обвий краката си около кръста му. Пред него ще се отвори страхотна гледка, но засега можеш просто да се отпуснеш на леглото и да се насладиш на момента.

3. Масаж на/с гърдите

Ако обичаш да масажира гърдите ти, можеш да ги включиш в сексуалната ви игра. Използвай малко лубрикант и помоли половинката си да седне на ръба на леглото, а ти коленичи на пода. Достави му удоволствие с ръка, после включи устата си и накрая - гърдите. За да постигнете пълното щастие, вземи вибратор, за да стимулираш клитора си със свободната си ръка. След това той ще трябва да ти върне "жеста" и да навакса само с удоволствия за теб!

4. Чиста мощ

Легни по гръб, повдигни единия крак към брадичката си, а другия - изпъни прав. Докато твоят партньор ти доставя устно удоволствие, подскажи му, че може да притисне бузата си до глезена ти и да се възхищава на гледката.