Брутално неприемливи брачни обичаи по света

Това, което нас ни шокира, на други места по света е напълно нормално поведение!

В света има странни и неприемливи за нас обичаи, включително свързани с любовта и половия живот.

Ето и някои от тях, които направо шокират западната цивилизация.

Галерия: Най-странно изглеждащите булки и шаферки

Виж всички снимки

Секс колибка за 15-годишната дъщеря. В Камбоджа има племе, което се нарича креунг. Когато момичетата станат на 15 години, родителите ги изпращат да си търсят момчета. И това се прави по твърде необичаен начин. Главата на семейството собственоръчно прави неголяма бамбукова колибка за дъщеря си, където тя може да си води момчета и да прави любов с тях.

В Непал съществува явлението полиандрия - рядка форма на полигамия, при която жената има няколко брачни съюза с няколко мъже. При това правилото е жените да се омъжват за няколко родни братя. Това позволява да не се дели земята и стопанството между мъжете, което е много удобно за родителите им и изгодно от икономическа гледна точка. Освен това - няколко мъже по-добре се грижат и осигуряват семейството.

Някои индонезийци празнуват празника  „Пон". Това става на свещена планина на остров Ява. За да постигнат късмет и да се сдобият с богатство участниците в тържествата правят секс не със собствените мъже и жени, а с напълно странични лица. През 2014 година официално забраняват този странен обичай.

Галерия: 25 топ дестинации за меден месец

Виж всички снимки

Първата учителка. Когато момчетата на остров Мангая достигнат 13-годишна възраст, те започват да си търсят секс учителка сред зрелите жени. Избраницата обучава подрастващия на всички секс тайни и хватки, за да се научи момчето как в бъдеще да задоволява жена си.

А на Маркизските острови в Тихия океан първата брачна нощ се проследява от деца. Да се учат.

На туземките от остров Бугенвил стеснителността изобщо не им е позната. Те демонстрират интереса си към мъжете, като се разсъбличат. Според местните обичаи този жест е сигнал към избраника, че жената иска да установи с него.