Амбър Хърд остава без дом заради Джони

Амбър Хърд продава къщата си, за да плати обезщетение на Джони Деп.

Всички бяхме сигурни, че съдът в началото на юни завинаги ще сложи край на враждата между бившите съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп, но не се случиха точно така събитията. Не толкова отдавна Амбър подаде жалба, за преразглеждане на техния случай, на което Джони Деп подаде насрещен иск.

В момента Амбър все още трябва да плати на Джони Деп 15 милиона долара обезщетение, но както по-рано съобщиха адвокатите на актрисата, тя няма възможност да изплати тази доста впечатляваща сума.

Самата Хърд очаква, че преразглеждането ще реши делото в нейна полза, но засега трябва да разчита само на собствените си сили. И така, предишния ден репортерите на TMZ съобщиха, че звездата е продала имението си в долината Юка за 1 милион долара. Разбира се, това изобщо не е достатъчно, за да изплати дълга си към съда и Джони Деп, но сме сигурни, че тя определено ще измисли нещо!

Галерия: Стилът на Амбър Хърд по време на делото...

Виж всички снимки

Припомняме, че Джони и Амбър започнаха да се срещат през 2012 г., ожениха се през 2015 г. и се разделиха през 2017 г. След развода актрисата обвини бившия си съпруг в домашно насилие. Като доказателство звездата показа синини и охлузвания, които Джони е оставил по тялото й. Самият актьор отрече всички обвинения срещу него.