Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Памела Андерсън се раздели с младото си гадже

 

Оценка: (0/5)

Памела Андерсън се раздели с младото си гадже

Съвсем наскоро Памела говореше как иска да роди деца на футболиста Адил Рами, но сега стана известно, че двойката се е разпаднала.

Втората кожа на Памела - разгледай нейни снимки по бански в галерията долу.

Памела Андерсън: банските са нейната втора кожа

Памела Андерсън се раздели с младото си гадже

►►►Памела Андерсън за живота си в Марсилия.

 

 

Адил Рами поиска да се оженят, но Памела е на друго мнение
Адил Рами поиска да се оженят, но Памела е на друго мнение

 

 

 

Не знам какво да мислим. Не беше отдавна моментът, когато след победата на френския национален отбор Адил подари на Памела внушителен пръстен с диамант и й направи предложение да бъдат заедно до края на дните си.

Дали футболистът ще се върне при майката на децата си?
Дали футболистът ще се върне при майката на децата си?

А сега секс бомбата, която искаше да роди деца на любимия си, с когото се срещаше повече от година, го е зарязала.

Причината? Казват, че за раздора са виновни малките синове на Рами, родени от предишни му брак. Звездата решила, че заради нея той се вижда рядко с тях и е взела решение да се махне от живота му.

„Памела усеща, че е препятствие за Адил, че той не прекарва достатъчно време с децата си. Тя реши да се махне от живота му, за да му даде възможност да постъпи правилно и да участва пълноценно във възпитанието на малките си наследници. Това е искрена и безкористна постъпка, която прави чест на Андерсън. Не й е лесно. Сърцето й е разбито. Но тя е на мнение, че Адил трябва да изгради наново отношенията си с майката на децата. Тя се надява той да се върни при семейството си“, звучи коментарът на запознат със случката.

Памела със синовете си
Памела със синовете си

За Памела е типично да жертва любовта си. Синовете на любимия й се нуждаят от него повече, отколкото тя. И тя знае, че един ден Рами ще й е благодарен за това.

Вярваш или не – това е официалната версия. А какво стои между нея и истината, можем само да гадаем.


Виж ощеНово в Cosmo