Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Изненадай го със секси вечеря

 

Оценка: (0/5)

Мъжете искат да бъдат глезени толкова, колкото и жените. Една  неочаквана, приготвена вкъщи, питателна вечеря е блаженство за всеки мъж. Приготви я за него тази вечер!

Изненадай го със секси вечеря
© JAMES WESTMAN/STUDIO D.


След дългата работна седмица няма нищо по релаксиращо и отпускащо от това да си останете вкъщи, да отворите бутилка вино и да се насладите с твоя приятел на чувствените ястия. За начало на вашата секси романтична нощ приготви тази лесна вечеря, така че, когато той влезе през вратата, да бъде зашеметен от аромата на приготвящото се. След това го завладей с вкусно предястие, от което ще му потекат слюнки, последвано от ароматно и леко основно и неустоим десерт.

Имай предвид, че основното и гарнитурата се приготвят за час и половина, това ще ти осигури достатъчно време да избереш нещо оскъдно, в което да се вмъкнеш.

Всички рецепти са за 2-4 порции.


Виж ощеНово в Cosmo