11 сладки идеи за влюбени: не може да не ти харесат!

Представяме ти 11 сладки идеи за Свети Валентин, които дори хейтърите ще харесат.

 
 

Представяме ти 11 сладки идеи за Свети Валентин, които дори хейтърите ще харесат.​

Чувствай се свободнa да ги откраднеш за перфектната среща за Свети Валентин с твоята половинка!

Стоплящи илюстрации ни припомнят как изглежда истинската любов, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стоплящи илюстрации ни припомнят как изглежда истинската любов

Виж всички снимки

►►► Как празнуват Свети Валентин по света

Свети Валентин и Нова година са доста сходни. И двете са измислени празници, и двете са свързани с много подготовка и никога не са склонни да минават леко и по план. Но това е добре, защото най-важното за Деня на влюбените е да го прекараш с хора, които обичаш и които те обичат. Да направиш резервация на най-романтичната ъглова маса в най-изискания ресторант в града е просто черешка на фалшивата празнична торта.

Предлагаме ти вдъхновение за собствените ти планове - 11 жени споделят любимите си дейности за Свети Валентин досега – вариращи от срещи за вечеря на нощно шкафче до шоколадови бонбони на леглото в хотел.

„Когато бяхме студенти и още живеехме отделно, гаджето ми излезе и купи бутилка шампанско с две стъклени чаши, както и шоколади и цветя за мен. Аз му взех пура и шоколадови пурички. Все още живеехме на общежитие, но неговият съквартирант пътуваше тези дни, така че взехме двата матрака и ги сложихме един до друг на пода, за да направим едно огромно, супер голямо легло. Пихме шампанско, ядохме лазаня и гледахме Walk to Remember от пода на огромното легло. Всички тези години по-късно все още сме заедно, пазя чашите за шампанско и тапата от бутилката от онази вечер. И пием от чашите на всеки Свети Валентин." – Рени, 26 г.

„Едва на 20 сме и сме тотално разорени и не искаме да харчим много пари (защото и нямаме). Но на Свети Валентин обичаме да излезем, да хапнем навън (където си пожелаем) и да купим за другия каквото си поискаме. Затова с половинката ми решихме - Свети Валентин да бъде без подаръци! Тях ги оставихме за Коледа и рождените дни, а за Деня на влюбените - вече пета година ще излезем да хапнем някъде, на някое непретенциозно място, ще се радваме на всяка минута заедно и това ще е повече от достатъчно!" – Саша, 22 г.

„Един от любимите ми спомени за Свети Валентин е, когато гаджето ми реши да заложи на домашно приготвена храна. Той ме изненада с дузина рози, гигантско сърце с шоколад вътре и ръчно изработена картичка. Нямахме много пари тогава и той все още живееше с родителите си, така че донесе куп столове в стаята си и използва нощното си шкафче като нашата специална маса за вечеря. Запали свещи, пусна хубава музика и отвори бутилка шампанско. Прекарахме остатъка от нощта, гледайки филми. Беше идеално!" – Рали, 20 г.

via GIPHY

„Приятелят ми ме изненада със супер романтична обиколка за дегустация на вино. Беше такъв шок за мен, защото никога не съм си и мислил, че винарните ще бъдат отворени през по-студените месеци. Пихме заедно вкусно вино и беше много вълнуващо и различно." – Сара, 27 г.

„Наистина не можеш да сбъркаш със закуската в леглото, която също е най-добрият подарък за Свети Валентин, който някога съм получавала. Съпругът ми ми прави шоколадови палачинки с допълнителен шоколадов чипс точно както ги харесвам, а аз не станах от леглото до обяд. Очаквам този ден буквално през цялата година!" – Тина, 30 г.

„Най-добрият ден на Свети Валентин, който съм ималa, беше първият с настоящото ми гадже. Знаехме, че щеше да вали сняг по-късно същия ден, така че трябваше да променим плановете, които бяхме направили преди - да отидем на екстравагантна вечеря в луксозен ресторант и вместо това избрахме да излезем на обяд и да прекараме остатъка от деня вкъщи. Разменяхме си подаръци след обяда и прекарахме следобеда заедно, наслаждавайки се на времето тук и сега. Вечерта направихме вкусна вечеря у дома и изгледахме доста романтични комедии за Свети Валентин. Беше перфектно, защото просто прекарвахме време заедно и се наслаждавахме на любовта между двама души" – Ралина, 21 г.

​„Гаджето ми по това време беше оставило най-сладкото плюшено мече пред стаята ми на Свети Валентин, с бележка, която гласеше: „Ще те взема за вечеря в шест. Облечи се топло!“ В крайна сметка имахме супер романтична вечеря със сандвич с фъстъчено масло и желе, придружено с бутилка вино в парка, който гледаше към нашето общежитие. Това вероятно беше най-сладката среща!" – Каролина, 20 г.

„Бях извън града по работа на Свети Валентин и гаджето ми беше наистина разстроен от това, защото очевидно беше планирал цялото това голямо нещо. Когато се прибрах вкъщи седмица по-късно, той така или иначе устрои втори Свети Валентин само за нас. Беше сготвил специално и дори беше поръчал супер-сладка торта с надпис „Честит (наш си) Свети Валентин“. Беше купил и цветя и шоколад. Беше толкова сладко" – Алекс, 23 г.

„С гаджето ми си бяхме направили планове да излезем на вечеря, но се оказа твърде късно, за да си направим резервации. Той ми каза да оставя всичко в негови ръце и че ще ни намери място. Сутринта на Свети Валентин се появи вкъщи с рози, пълни чанти с покупки и ми каза, че ще ми прави вечеря вместо да излизаме. В началото се поколебах дали е добра идея да готви, защото никога не го е правил преди, но се получи доста добре. Той направи някои наистина вкусни енчилада и най-хубавото е, че дори нямаше нужда да се обличам. След това се гушкахме и гледахме филм. Това не беше най-екстравагантната среща, но беше най-сладката." – Михаела, 22 г.

„Най-запомнящият се Свети Валентин беше, когато се появих в къщата на гаджето ми (по негово настояване) и той ме заведе в мазето си, където беше подготвил пикник на закрито. Знаеше, че съм уморена от седмицата си и не ми се излиза, така че останахме вътре. Той всъщност не готви, затова беше обиколил няколко места, за да набави всичко, което обичам. Бях толкова изненадана, защото всъщност никога не му бях казвала моите любими храни, но се оказа, че той е бил доста наблюдателен, което си беше впечатляващо! След това за десерт приготви ягоди в шоколад. Завършихме срещата с гледане на филма, който гледахме на първата си среща. Това ни напомни как се чувствахме в началото на нашата връзка, както и, че и двамата бяхме толкова нервни, че не се хванахме за ръце до самия край. Нямаше свещи за настроение или скъпи подаръци, но това направи трайно впечатление в сърцето ми." – Калина, 23 г.

„Рожденият ден на гаджето ми е само няколко дни преди Свети Валентин, така че обикновено пропускаме празнуването на Деня на влюбените. Но преди няколко години решихме да отидем до долината Хъдсън за уикенда и да празнуваме. Имаше голяма снежна буря и се оказа, че не можем да мръднем никъде с дни –  хубаво беше, че къщата беше красива и единственото, което трябваше да направим е да се сгушим и да избягаме от света. Беше вълшебно. Опитах се да го изненадам, като облека ново бельо, но когато излязох от банята носейки го, той беше заспал! Оттогава това е наша вътрешна шега." – Емилия, 25 г.