Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какви мъже те привличат според зодията ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мислиш, че нямаш твой тип, що се отнася до мъжете? Звездите не смятат така.

Какви мъже те привличат според зодията ти

Може би наглед няма нищо между бившите ти гаджета – единият още живееше с родителите си, другият беше запален баскетболист, а третият се казваше Румен и беше пълен глупак. Да, но подредбата на звездите твърди друго и твоята зодия може би предопределя какви мъже те привличат.  

 

Ти си зодия Рак

На зодия Рак подхожда мъж Риби като Келан Лутц.
На зодия Рак подхожда мъж Риби като Келан Лутц.

Тъй като емоциите ти са дълбоки, колкото Марианската падина, обикновено се стремиш към мъже, които могат да ти предложат някаква степен на емоционална стабилност. И понеже ти винаги би предпочела вечер прекарана вкъщи, отколкото вечер прекарана в бар, често завързваш отношения с колега. Причината? Виждаш го през цялото време, вярваш му и знаеш, че винаги ще бъде до теб.  

 

Ти си зодия Риби

Мъжът Телец като Робърт Патинсън ще бъде опора на хаотичния ти свят.
Мъжът Телец като Робърт Патинсън ще бъде опора на хаотичния ти свят.

Обичаш верни на принципите си, помагащи и умни мъже, които да донесат необходимата подкрепа на твоя изграден в облаците, хаотичен свят. В замяна, този тип мъже ще спечелят едно от най-романтичните момичета, които някога са срещали. Сериозно, всеки ден прекаран с теб е все едно сцена от филма „Тетрадката“, но не толкова драматичен.

 

Виж какви мъже привличат и останалите зодии:

По какви мъже си падаш в зависимост от хороскопа ти

** Чудиш се защо мъжете те зарязват?

Има няколко причини за това.

Нелюбов

Има и такава дума. Просто мъжете усещат изстиване на чувствата и предпочитат да не се мъчат...като нас.

Различни гледни точки

Забрави за магнита и привличането на плюс и минус. Неподходящи един за друг хора нерядко се събират, само че, когато отмине еуфорията по непознатото и дойде ред на сериозните различия, пътищата им се разделят. Едно е мъжът да иска да си седи вкъщи, а жената да обикаля заведенията и съвсем друго е, когато той реши, че иска дете, а тя иска да замине за чужбина.

Сексуална несъвместимост

Обяснение от мъж: ”Тя не получаваше удоволствие от секса, колкото и да се стараех”... Дисхармонията в леглото може да развали и идеалната любов, ако не си подхождате по темперамент.

Пагубни зависимости

Тук влизат както пушенето, пиенето, така и интернетът. При това положение страдат и двамата. И зависимият, и този, който е с него.

►►► Виж тук и останалите причини, заради които мъжете зарязват жените!

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти

Ако знаеш малко повече за това как реагираш, когато те сложат в графа „бивши“, то можеш да предотвратиш или смекчиш реакцията си. Все пак, никой не обича мрънкащи и ревливи жени. А следващата ти връзка вече чака зад ъгъла, стига да усъвършенстваш поведението си след скъсване...  

 


Виж ощеНово в Cosmo