Звездните личности, които са си замразили яйцеклетки

Някои от най-популярните звезди са се погрижили за своето репродуктивно бъдеще, възползвайки се от иновациите, които предлага съвременната медицина.

 
 

Някои от най-популярните звезди са се погрижили за своето репродуктивно бъдеще, възползвайки се от иновациите, които предлага съвременната медицина.

Репродуктивността и плодовитостта са много важни неща, които за съжаление имат своя "срок на годност". Всички знаем, че женският организъм разполага с определено време, в което може да зачене и роди здраво дете без допълнително усложнения. Според специалистите и техните изследвания до 37-годишна възраст се смята, че около 90% от яйцеклетките на жената са изчезнали, което естествено намалява и шанса за забременяване.

Това е и една от причините идеята за замразяването на яйцеклетки да става все по-популярна през последните години, тъй като увеличава възможността жената да забременее на малко по-късен етап от живота си.

Очевидно звездите също са помислили за бъдещето си и идните поколения, и ето кои са знаменитостите, които са направили тази важна стъпка в живота си.

11 известни личности, които са замразили свои яйцеклетки, виж в галерията по-долу:

Галерия: 11 известни личности, които са замразили свои яйцеклетки

Виж всички снимки