Звезден блясък и „Take a breath“: очарователна есен/зима колекция на CCC

Филмови звезди в кампанията на SPRANDI „TAKE A BREATH” ЕСЕН/ЗИМА 2022 ОТ ССС.

Новата колекция на Sprandi „Take a breath“ е... за теб! За твоят комфорт. Моделите, които ще те накарат да се порадваш на разходка с приятели на чист въздух, да потренираш, да се раздвижиш.

Марката Sprandi влиза в есенния сезон, като основното послание на новата колекция е да се грижиш за себе си, да си здрава и в добра форма. След релакса на лятната почивка е време за физическа активност. Sprandi е марка, известна с висококачествените си материали, модерни технологии и ергономична форма. Продуктите се отличават с модерен дизайн, изненадващи детайли и актуални цветове. Маратонките и сникърсите от базовата колекция на Sprandi са идеални за спорт и разходки из града. Sprandi също предлага и удобни анцузи и спортни екипи.

Спри и поеми дълбоко въздух. Търси движението, което те прави щастлива и те зарежда с положителна енергия. Намери момент за активна почивка и остави марката Sprandi да бъде твоят най-добър спътник.

В последната си кампания Sprandi ни отвежда на тенис корта, за да се срещнем отново с любимите си звезди. Лицата на пролетната кампания на Sprandi „Take a breath“ ще представят и есенните модели - идолът на Generation Z актьорът Фин Улфхард от „Stranger Things“, актьорът Кайл Маклоклан, който изигра емблематичния агент Дейл Купър в „Туин Пийкс, и супермоделът от 90-те години Амбър Валета.

Новата колекция на Spandi от ССС е създадена, за да съпътства моментите на активна почивка и спорт. Облечете нашите удобни и леки екипи, обуйте чифт практични маратонки и допълнете спортния си тоалет със стилни аксесоари. Независимо дали сте на тенис корта или извън него, поемете дълбоко дъх и се почувствайте комфортно и приятно.

Ще намерите актуалните модели в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.

Новата колекция на Spandi от ССС е създадена, за да съпътства моментите на активна почивка и спорт. Облечи удобните и леки екипи, обуй чифт практични маратонки и допълни спортния си тоалет със стилни аксесоари. Независимо дали си на тенис корта или извън него, поеми дълбоко дъх и се почувствай комфортно и приятно.

Ще намериш актуалните модели в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.