Злодеят от „Сам вкъщи“ едва на изгорял по време на снимките

Докато ние се заливаме от смях, Джо Пеши щял да плати с живота си за славата.

от

© Getty Images

Всички са чували израза „изгаряне на работа“, но малко хора знаят, че в най-добрата и забавна комедия от нашето детство един от главните герои наистина е обгорял, което е причинило сериозни щети на здравето му.

Джо Пеши, който стана известен благодарение на „Сам вкъщи“, разказва за ужасната травма на главата. Той я получава по време на снимките на сцената с горящата шапка във втория филм. Джо говори за тогавашните си страдания в името на изкуството и нашия смях в интервю за People.

© Getty Images

Бандитите не само постоянно страдат от Кевин във филма, но често нещастието ги спохожда и в живота. Дали пък те не са се вживели толкова много в ролята си, че да са предизвикали съдбата?

„В допълнение към премеждията, синините и болката, свързани с този тип комедия, аз получих сериозни изгаряния на главата по време на снимките сцената, в която на Хари му пламва шапката“, разказва актьорът.

„Сам вкъщи“: Как една грешка на Warner създаде култова коледна комедия

Вижте повече

„Сам вкъщи“: Как една грешка на Warner създаде култова коледна комедия

На 10.11.2022 г. "Сам вкъщи" навърши 32 години на екран.

Между другото, Джо е приятел с Маколи Кълкин и за да се въплъти изцяло в ролята си на мъж, койго е враждебен към него, те дори напълно спират да комуникират, докато заснемането не приключи. Така жертвите също стават и духовни.

Въпреки това, след 30 години, ние все още помним всички части на филми. А сега по Коледа, ще го гледаме отново. Така че страданието и травмите на актьорите не са напразни.

Кой коледен филм да гледаш според зодията ти

Вижте повече

Кой коледен филм да гледаш според зодията ти

Внимание, тази статия включва тонове коледна носталгия!