Жизел: Обичам го, но няма бъдеще за нас

Какви са чувствата на Жизел Бюндхен след слуховете за развод?

Снимка: @gisele
Снимка: @gisele

Жизел Бюндхен и Том Брейди преживяват труден момент за връзката си. Наскоро се появи новината, че двойката е на ръба на развода и от около шест месеца живеят разделени. Какви са отношенията на Жизел и Том сега? Разказваме.

Говори се, че в семейството има разногласия, защото Том прекарва много време в работа и тренировки, а моделът отглежда сама децата. Наблюдателни фенове отбелязаха, че преди броени дни Бюндхен не е присъствала в подкрепа на съпруга си в играта, сестрите на спортиста са придружили децата.

Том Брейди: Жизел не беше щастлива в нашия брак

Вижте повече

Том Брейди: Жизел не беше щастлива в нашия брак

Жизел Бюндхен признава на Том Брейди в бележка, че е нещастна в брака им.

Източник, близък до двойката, казва пред Hollywood Life, че Жизел все още обича съпруга си: „Тя обича съпруга си и го казва, но беше много трудно за нея... Тя направи планове и изчисли, че когато той се пенсионира, ще пътуват повече, ще прекарват времето си заедно и той няма да бъде подложен на тежки физически натоварвания, но дали точно така ще продължи бъдещето им - не е сигурна.“

Източникът добавя, че моделът разбира колко важна е кариерата за съпруга й, но й е трудно да приеме, включително и факта, че Том не е спазил обещанието си (имали са уговорска той да се пенсионира).

Галерия: Райските пътешествия на Жизел Бюндхен

Виж всички снимки