Жизел Бюндхен и Том Брейди са пред развод

Какво стана?

Снимка: @gisele
Снимка: @gisele

Холивудските таблоиди твърдят, че Жизел Бюндхен е на ръба на развода. Според информация на близки моделът непрекъснато се кара със съпруга си Том Брейди, защото той работи твърде много и няма никакво време за семейството.

Факт е, че футболистът от няколко години обещава да напусне спорта, но всеки път го отлага. Приятели на двойката твърдят, че Жизел е уморена от непрекъснатите обещания.

"Тя e уморена от факта, че Том винаги изчезва на тренировки (дори и в най-неподходящите моменти) и тя отглежда съвсем сама децата. Ето защо, когато Брейди за пореден път обяви, че ще продължи да играе футбол, тя вдигна скандал и отлетя от семейното гнездо в Коста Рика. Том сега е във Флорида. Сега той ходи на тренировки и се занимава с отглеждането на децата": 13-годишният Бенджамин, 9-годишната Вивиан и 15-годишният Джак.


Снимка: @gisele
Снимка: @gisele

„Той е много тъжен. Всички знаем, че този път са имали сериозни разногласия. Жизел се ядосва и казва, че ще го напусне. В миналото обаче винаги са се помирявали, но може би този път е по-сериозно. Сега той е с децата и се опитва да бъде супербаща. Дано има положителна развъръзка!“, казва източникът пред Page Six.