Жерар Пике отвърна на Шакира, която сравни приятелката му с евтина кола

Футболната звезда не остана длъжен на бившата си половинка Шакира, отговаряйки на обвиненията ѝ: певицата записа песен с намек за раздялата им и новата му връзка с 23-годишната Клара Чиа.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

В песента се пее „размени Ferrari за Renault Twingo и Rolex за Casio“: мрежата допуска, че Шакира сравнява себе си със студентката, с която Пике ѝ изневери, с косвеното сравнение, че футболистът е заменил лукса с евтин аналог. Пике реши да отговори на това и да вдъхне живот на думите от песента - футболистът премина от скъпите коли към Renault Twingo. С тази кола, чиято цена е около 9,7 хиляди долара, той дойде на работа.

Това не е първият му отговор на песента на Шакира: по-рано по време на стрийм, посветен на новия му проект Kings League, Пике каза, че Kings League е подписала договор с Casio и е подарила на всички присъстващи часовници от тази марка. Пике каза, че часовникът е "много добър" и може да издържи цял живот.

Шакира е бясна на Пике: Този път премина всички граници!

Вижте повече

Шакира е бясна на Пике: Този път премина всички граници!

Шакира ясно изрази гнева си, след като бившият й съпруг се появи в предаване на живо заедно със сина им, без нейното разрешение.

Самата Шакира също не се ограничи с песента. Певицата постави кукла вещица с човешки размери на балкона на къщата си в Испания, заради факта, че имението на майката на Жерар Пике се намира непосредствено до нейната къща. Отношенията на певицата с майката на бившия ѝ любовник не вървят добре, след като тя подкрепи новия роман на Пике.

Звездните очаквани и неочаквани раздели през 2022-ра

Вижте повече

Звездните очаквани и неочаквани раздели през 2022-ра

И тази година Холивуд изгуби няколко невероятни двойки...