Жерар Пике определи "цената" на децата си

Жерар Пике се съгласи да даде децата на Шакира срещу 400 хиляди евро и пет полета първа класа годишно.

Защитникът на "Барселона" Жерар Пике се съгласи бившата му половинка Шакира да се премести с общите им деца в САЩ, но при две условия.

Според испански спортен вестник, спортистът настоява певицата да изплати дълга му от 400 хиляди евро и да му плаща годишно пет полета от Испания до САЩ и обратно в първа класа, за да може да виджда синовете си Милан и Саша.


Шакира и Жерар Пике: любов, изневяра, раздяла

Вижте повече

Шакира и Жерар Пике: любов, изневяра, раздяла

Любимата двойка се раздели заради предателство на футболиста.

Припомняме, че Пике и Шакира имат връзка от 2011 г., но връзката им така и не беше официално узаконена. Двойката обяви раздялата си миналия месец. Според испанската преса основната причина за проблемите и развръзката е предателството на футболиста, така че все още не може да се говори за мир между знаменитостите.

Една от основните точки на спора беше въпросът за попечителството над децата. Тъй като Шакира живее в Каталуния само заради Пике, след като се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си в САЩ, но това първоначално разбира се, не устройваше футболиста - поради натоварения график той не може да си позволи чести полети до друга държава.