Зендая ни плени и с втората си рокля на наградите „Еми“

Още по-красива е!

от

Мислеше, че Зендая няма как да покаже нещо по-добро на наградите „Еми“, след като пристигна с макси черната си рокля без презрамки? След церемонията тя се появи на афтърпартито отново във Valentino - с визия, стилизирана пак от Лоу Роуч. Но този път роклята бе червена. Съвършенство.

© Getty Images

Зендая спечели наградата за най-добра главна женска роля в драматичен сериал снощи (нейната втора победа в тази категория), като не пропусна да благодари на феновете в речта си.

Кралицата на вечерта: Зендая с втора награда „Еми“

„Здравейте! Това значи толкова много. Благодаря ви, много ви благодаря. Еха. До всички невероятни актриси в тази категория, за мен е голяма чест да бъда сред вас. Благодаря на невероятния актьорски състав и на екипа на „Еуфория“, благодаря ви, че направихте всичко много по-лесно, за да осъществим трудния проект, обичам ви всички толкова много. Благодаря на Академията, благодаря на моите приятели и семейство, някои от които са тук тази вечер. Благодаря на Сам [Левинсън], че сподели Ру с мен, благодаря ти, че повярва в мен дори в моменти, в които аз не вярвах в себе си. И накрая, просто искам да кажа, че най-голямото ми желание е „Еуфория“ да помогне на хората да се излекуват. Просто искам да благодаря на всички, които споделиха историята си с мен. Искам да знаете, че на всеки, който е обичал Ру или се чувства като Ру, му благодаря за това, че сподели с мен. Нося го със себе си и с нея, така че много ви благодаря“.

Зендая е на шопинг обиколка с личния си стилист

Галерия: Най-смелите стайлинг решения на наградите „Еми“ тази година

Виж всички снимки