Зейн реагира на слуховете за отношенията на Джиджи и Лео

Слуховете за аферата на Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо се отразиха на отношенията на модела с бившия й годеник.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Слуховете за романтиката на Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо не спират. Наскоро папараци уловиха Джиджи и Леонардо заедно на парти. Разбира се, това само потвърди предположенията на западните таблоиди за евентуалните любовни отношения между звездите. А бившият на модела, Зейн Малик, очевидно не можа да подмине случващото се. Отначало близки на певеца твърдяха, че не веднъж той се е опитвал да си върне Джиджи, но изглежда нещо се обърка...

Джиджи и Зейн се разделят?! Семейство Хадид е потресено

Вижте повече

Джиджи и Зейн се разделят?! Семейство Хадид е потресено

Майката на Джиджи обвинява Зейн в домашно насилие, което е и причината за раздялата на звездната двойка.

В днешно време социалните мрежи играят важна роля в живота на хората (дали е добра или лоша - смятаме, че всеки определя сам за себе си). Понякога, за да разбереш, че една двойка се е разделила, е достатъчно да видиш дали са спрели да се следват или там ли са, или са безследно изчезнали общите им снимки? Всъщност и тук е същото. Наблюдателни фенове споделят, че Зейн е спрял да следва Джиджи в социалните мрежи. Явно душата на певеца все още не може да понесе случилото се.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Припомняме, че миналата есен стана известно за раздялата на Джиджи Хадид и Зейн Малик. Виновен беше конфликтът между изпълнителя и майката на модела Йоланда Хадид. Оказа се, че Малик е посегнал на тъща си. През пролетта моделът за първи път коментира раздялата. В интервю тя каза, че е научила няколко урока след предателството на бившия си любим: „Когато прекарваме времето си с любимите хора, просто трябва да го ценим и да ги приемаме такива, каквито са, и да се опитваме да извлечем нещо полезно от тези моменти. Дори да се случи нещо трудно, намерете красотата в него“, каза тя.

Джиджи сподели съветите, които ще предаде на Кай

Вижте повече

Джиджи сподели съветите, които ще предаде на Кай

Джиджи Хадид разказва какви съвети за красота планира да предаде на дъщеря си.