Здравей, Карма!

Вярваш ли в кармата? А какво знаеш за нея?

Вярваш ли в кармата? А какво знаеш за нея?

Почти всяка от нас поне веднъж в ежедневието си е споменавала кармата по повод някоя неприятност, която й се е случвала.

Хороскоп на женските супер сили, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на женските супер сили

Виж всички снимки

►►► Искаш ли да бъдеш добра (Не само тук, не само сега)

Е, имаш ли предположения коя си била в минал живот и как ти се отразява това сега? Хайде да разберем заедно според датата ти на раждане!

В допълнение към историята на „бумеранга“ има и кармата на душата. Това е, което тя носи със себе си от минали прераждания, така че ще отработиш всичките си предишни злодеяния в този живот. Това не означава непременно, че ако си измамила някого в минал живот, то в този живот той непременно ще измами теб...

И така, какво може да бъде и как да работиш с него.

Как да изчислиш своята карма по дата на раждане

Ще ти трябва датата на раждане. Както винаги, събери всички числа и след това ги събери заедно.

Например: 21.06.1993 г. = 3 + 6 + 22

Сега събери трите получени числа: 3 + 6 + 22 = 31

31 = 3 + 1 = 4, което е и твоето карма число.

Резултатът показва проблемите, с които можеш да се сблъскаш през целия си живот. Но като работим чрез кармата, ти подобряваш настоящата си реалност. И като живееш в сегашното си въплъщение по природосъобразен начин, ти се грижиш за бъдещия си живот.

Каква е твоята карма?

Числата 1 и 2 не могат да се получат при тези изчисления, така че тълкуването започва от 3.

3 - в миналото най-вероятно отново си била жена. Затова трябва да работиш за отношенията с майка си/сестра/дъщеря (жени от семейството). Прояви щедрост (прави благотворителни жестове), хармонизирай отношенията с женския пол.

4 - в миналото си била мъж: властен, твърд, деспотичен. Така че сега е моментът да работиш върху женската си енергия. В този живот.

5 - в минал живот си била носител на знания, но не от желание да помогнеш, а заради егото си. Може би не си позволила на учениците си и последователи да се развиват. В това си въплъщение трябва да носиш информация на хората и да си сигурна, че спазваш законите.

6 - опитът от миналото ти е дал болезнена връзка с партньор. Разочарованието в любовта може да те очаква и в този живот. Но това е урок, който трябва да се научи и е важно да не се затваряш и самоизолираш. Не идеализирай сродната си душа, за да не изгубиш всичко, което имаш. Освен това въпросът с доверието може да е много проблематичен за връзката ви.

7 - най-вероятно си участвала във военни действия. И тази войнственост може лесно да се пренесе и в настоящия ти живот. По-добре е да преведеш гнева и агресията си в мирна посока - спорт, например. И не забравяй да помагаш на близките си и да ги подкрепяш морално.

8 - в минал живот си нарушила законите за баланса. Взела си нещо, но не си го върнала: внимание, любов, пари... В този си живот ще имаш достатъчно уроци за учене. Не забравяй, че нищо не ти се случва просто ей така, всичко си има причина. Приемането и балансът ще ти помогнат.

9 - в минал живот си била много умна, но си се издигнала над хората и си се поддала на гордостта си. В този живот за теб е важно да помагаш на другите да придобиват знания, да се доверяваш на хората и да не се затваряш и изолираш от света. Бъди самоуверена и помни, че вече си страдала от самонадеяността си, така че - не повтаряй грешките си!

10 - била си мързелива и по-късно си съжалила за пропуснатите възможности. Следователно, в това въплъщение, сега, трябва да работиш повече и да забравиш какво е мързел. Научи се да благодариш на света за всичко, което имаш.

11 - била си много силен човек - физически и психически. В това въплъщение твърде бавните и пасивни хора могат да те дразнят. Остави се и приеми факта, че всички сме различни. Осъзнай силата си и се научи да я контролираш.

12 - в миналото си извършвала благородни дела, но с мисълта, че ще се "върнеш" по-късно. Затова за теб е важно да служиш на хората. Често си избираш и такива професии, но понякога ти е много трудно да кажеш „не“ и си склонна да се „жертваш“. Научи се да защитаваш личните си граници.

13 - в миналото си оставила много неща недовършени докрай. Следователно, в новото въплъщение, може да искаш да вземеш „максимума“. Сегашният ти живот обещава да бъде дълъг, така че бъди физическа подкрепа на другите. Може би ще трябва да се грижиш за болните или да си избереш професия, свързана с медицината.

14 - в минал живот си била креативна личност, но не си осъзнала таланта си. Вероятно си зависима. Не пропускай възможността си и сега да се включиш в създаването на нещо, има голяма вероятност именно чрез него да спечелиш пари.

15 - имала си всички най-тъмни прояви на човек - жажда за власт, пари, статус, проява на страст, его... В този живот ехото на миналото може да отговори, следователно е необходимо да се изкоренят тези качества. И внимавай с хазарта и съмнителните транзакции.

16 - в последното си въплъщение си разбила живота на други хора, потискайки ги. Или болест те е унищожила. Така че преди всичко се погрижи за здравето си сега, а на второ място - работи с егото си. Може да има и агресия, която трябва да се насочи към спорта.

17 - в миналото си била известна, но самонадеяна. Може да искаш слава и в този си живот, показвайки завист, защото душата ти помни фанфарите от миналото. Във всеки случай трябва да помогнеш на някой друг да се реализира. Можеш поне просто да мотивираш приятел, ако иска да напише песен или да започне нова работа.

18 - в минал живот си се занимавала с магия. Работи със страховете си и не им позволявай да те контролират. Не изпадай в илюзии и не строй замъци във въздуха.

19 - в миналото си контролирала умовете на хората, вземайки пари и присвоявайки ги за себе си. В това си въплъщение трябва да даваш - прави благотворителност, социални дейности и бъди щедра.

20 - в миналото си имала затруднения с родителите си, в този ти живот - сценарият може да се повтори. Работи върху отношенията с роднините. И изкорени в себе си желанието да осъждаш хората и начина на живот на роднините ти.

21 - повлияла си негативно на света: природа, животни, хора. В това си въплъщение е желателно да избереш дейности, които са полезни за хората и планетата. Прави всичко възможно да донесеш мир, обединение и екология на света.

22 - сама си била в робство и си ограничавала свободата на хората. Бъди вярна на себе си, дерзай за мечтите и целите си. Работи въпреки всички ограничения, а основното нещо е твоите действия да не вредят на хората.