Завист между сестрите Кардашиян

Клоуи се дразни на късмета на Ким.

Според "HollywoodLife" годежът на Ким и Кание Уест не е предизвикал радост във всички членове на семейство Кардашиян. По-малката сестра на бъдещата булка, Клоуи, с мъка гледа как любовната връзка на кака й се развива страхотно, докато нейната се разпада.

 

Всъщност изданието твърди, че Клоуи завижда на Ким! Разбираемо е, че по-малката Кардашиян е потисната. Бракът й с баскетболиста Ламар Одом се разпадна, докато сестра й в момента живее в приказка.

 

Източник, близък до семейството разкри, че Клоуи е съсипана от провала на брака си. "Тя мислеше, че има всичко, а сега нищо не й остана. За нея беше много трудно заради годежа и тя не го крие." Според думите му изненадата на Кание й припомнило колко мил и романтичен е бил Ламар в началото на отношенията им и колко се е променил в последствие.

 

Това със сигурност боли! И все пак хубаво е да си до семейсвото си в най-лошите моменти, но е добре, ако успееш да ги подкрепиш и в най-щастливите  им такива. Така че  горе главата, Клоуи, сестра ти скоро ще се омъжва и ти трябва да си там!