Защо трябва да си отгоре, за да е GoT?

Причината GoT (но не Game of Thrones) да e толкова важна? С една дума: оргазми.

 
 

Причината GoT (но не Game of Thrones) да e толкова важна? С една дума: оргазми.

Тази поза увеличава шансовете ти да достигнеш върха по време на секс, тъй като най-чувствителните ти външни и вътрешни зони могат да бъдат стимулирани едновременно, казва сексологът и експерт по връзките Мегън Стъбс.

Тази двойна игра може да съдържа ключа към задоволяването. Най-малко 70% от жените имат нужда от стимулация на клитора, за да получат оргазъм при полов акт. Въпреки това секс позата Ездачката е на трето място – след мисионерската и на задна, две движения, които не обръщат много внимание на клитора, според Проучването на секса на хилядолетието на Skyn Condoms през 2017 г. Това е неприемливо! Време е Girl On Top, или Момичето отгоре, да бъде призната за страстна поза и за двама ви. Ако обещанието да се разтреперите от екстаз не е достатъчно да събуди любопитството ти, ето ти още пет причини да се метнеш отгоре му.

Виж кои секс пози ти гарантират експлозивен оргазъм (снимки долу):

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Дълбока стимулация

Благодарение на гравитацията, когато си отгоре партньорът ти може да проникне по-дълбоко и от сценарий на М. Найт Шаямалан. Позата може също да стимулира твоята G-точка, малката зона, разположена на няколко сантиметра навътре в теб на предната страна на вагината ти, която при някои жени е свръхчувствителна, и може да доведе до свръхмощен оргазъм, казва сексологът и сексуален съветник Джулиет Алън, автор на Екстазът, сексът ­и дълбоката интимност. За да откриеш кои дълбини носят най-голямо удовол­ствие, обкрачи го през кръста. Движи коленете си близо до тялото му за ­по-плитки тласъци или ги разтвори за по-дълбоко проникване.

Контролът е твой

GoT позата, или Момичето отгоре, неслучайно е позата на властта: Ти решаваш скоростта и посоката на секса (пикирането не е разрешено!). „Ти си шефът, а това може да те накара да се почувстваш наистина властна.“, казва Стъбс. Опитай се да уловиш главозамайващ ритъм, като започнеш бавно и търкаш клитора си в тялото на партньора, след това ускори, докато усещаш, че удоволствието ти расте и може да видиш как любовникът ти е на път да свърши. Чувствай се свободна да вкараш още малко напрежение, като отново забавиш ритъма – ти си господарката в тази поза в крайна сметка.

По-лесен достъп навсякъде

Когато си отгоре, всички ръце остават свободни за ласки и докосвания. Прокарай твоите по гърдите и торса му, като се спреш на зърната, които може да са ерогенна зона, както за жените, така и за мъжете. После постави ръцете му да си поиграят с гърдите ти, докато ти придържаш малък вибратор върху клитора си. Стъбс също съветва партньорът ти да притиска надолу бедрата ти, докато правиш кръгови движения с тях, като така засили натиска към клитора ти.

Увеличи силата в краката си

Когато си отгоре, може да почувс­тваш слабост в…бедрата. Увеличи сила­­та и издръж­ли­­­востта с това упражне­ние за крака от Даян Циумис, главен инс­трук­тор в Swerve Fitness в Ню Йорк.

►►►10 неща, които мъжете тайно не харесват в "ездачката"

Мост за бедра

Легни по гръб със свити колене и пети на пода от двете страни на дупето. Вдигни бедрата си и задръж за 3 секунди, като държиш стегнати седалищните си мускули, после свали таза до долу. Направи 4 серии по 15 повторения.

Интимност извън класациите

Допълнителна възбуда и топло замайващо вълнение? Още една силна страна на GoT. Позата ти позволява да поддържаш интензивен зрителен контакт по време на секс – от много близко до от високо и отгоре – което може да заздрави връзката ти. Ако не можеш да погледнеш към партньора си, без да се притесняваш какво гледа, трябва да разбереш следното: той със сигурност не критикува начина, по който циците ти и коремът се движат. Най-вероятно през главата му минава единствено: Няма да издържа много дълго!

Никога няма да ти омръзне (Обещаваме!)

Винаги когато ти е хубаво и си възбудена, няма лошо да се качваш отгоре. Може да опиташ, като разкрачиш крака на леглото или се обърнеш така, че да гледаш към стъпалата на партньора ти (Обърната ездачка) или да изпънеш краката си напред и да използваш ръцете си, за да се движиш. И с риск да прозвучим като Д-р Сюс, може да го направиш и на стол. И на пода. И на стълбището… Казва Стъбс. Вариантите са от ключово значение за това класическо продължително
(и безкрайно) удоволствие.

Яхни го!

Момичето отгоре е като най-добрата витрина със сладоледи: Толкова. Много. Варианти. Избери си удоволствие по твой вкус от една от следните пози
(адаптирани от Cosmo's Sexy Sutra) и вид движение.

Позите

Ти и твоят очен оргазъм

Яхни го и се извий назад, докато се опреш с ръце на земята.

Мелничка за кафе за нея

В тази поза за две моми­чета разтворете единия крак, така че клиторите ви да са в една линия.

Игрив бизнес

Нека той да седне на стол, после завържи китките му с копринена панделка. Гледай към него и го язди.

►►►Овладей изкуството на "обърнатата ездачка"

Напляскай ме много!

Той сяда с изправени крака, а ти го обкрачи наобратно с изпънати крака и торс върху бедрата му.

Движенията

Подскачащо: Използвай краката си да вдигаш и спускаш таза си върху пениса му.

Въртеливо: Върти бедрата си в кръгово движение, така че да го почувстваш навсякъде извън и вътре в теб.

Поклащане: Мести бедрата си напред и назад, за да търкаш клитора си в неговата кост на пубиса.

Секс, който завършва в спешното

Според проучване половината от констати­раните фрактури на пениса са станали по време на секс. Запомни, че за да избегнете возенето в линейка, е добре да бъдеш изключително внимателна, колкото и да си разгорещена. Ако усещаш, че само главичката на пениса му е вътре в теб, то не мисли, че това е безопасно и не можеш да му причиниш болка или „счупване“, ако му се метнеш бързо и страстно. Чупенето на инструмента му не е мит – случва се единствено в еректирало състояние, при груб натиск.