Защо Селена Гомес уволни майка си

Последните три години са били тежки за отношенията между майка и звездната й дъщеря.

В семейството на Селена Гомес е имало сериозни разпри последните три години, които съвпаднаха с раздялата й с Джъстин Бийбър. Това разкри близък на семейството.

Прическите на Селена винаги са неотразими - наслади им се в галерията долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

Бийбър и раздялата обаче няма нищо общо с конфликта между майката и дъщерята. „В продължение на повече от три години отношенията между майката и дъщерята бяха много сложни заради професионални разногласия по въпроси на мениджмънта“, поясни инсайдерът. Преди няколко години Селена решила да отстрани майка са Менди Тифи и втория й баща Брайън Тифи от разрешаването на въпросите, свързани с кариерата й. Съответно тя наела нов екип.

Това сред информатора довело „до сериозен разрив между майката и дъщерята“. „Селена винаги казваше, че за нея майка й е по-важна от всеки друг. И все пак те имаха сложни отношения. Те преминаха през многобройни възходи и падения... Менди и вторият баща на Селена направиха за нея всичко, каквото можаха. Менди преживя много тежко решението за уволнението“, сподели съчувствено информаторът.

►►► Майката на Джъстин Бийбър обожава Селена!

Известно е, че не всички се зарадваха от възобновяването на връзката между Селена Гомес и Джъстин Бийбър. Това се отнася за семейството на актрисата и певицата, най-вече за майка й, която навремето предупреди, че семейството никога няма да приеме Джъстин заради болезнената раздяла със Селена през 2014 година.

Източник: бгнес