Защо мъжете седят разкрачени? Ето го отговора

Добре де, един от тях ни сподели. Но ние, все пак се осмелихме да попитаме.

 
 

Добре де, един от тях ни сподели. Но ние, все пак се осмелихме да попитаме.

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му - разбери от галерията долу

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

►►►75 истини за мъжете (в 20 думи и по-малко)

Сигурно си се чудила необходимо ли е да заемаме две седалки в метрото – не е. Или пък защо заемаме половината бар, докато поръчваме. Както и защо опираме коленете си до тези на съседа по седалка по време на целия полет. Нямаме нужда да се разпростираме така. И не осъзнаваме, че го правим. Разбира се, когато помолиш някой мъж да ти обясни защо го прави, той ще ти каже, че е заради мъжките му дадености. Дори някои ще ти заявят – право в лицето – че е нездравословно заради опасността от увреждане на спермата при притискането на тестисите. Но това са глупости.

Истината за разкрачената ни поза се корени повече в гените ни, отколкото в панталоните ни. Навремето, когато сме били космати пещерняци, сме демонстрирали мъжественост, завземайки територии – тогава сме се борили с лъвове в саваната, а сега се борим за място в трамвая и първичните ни инстинкти излизат наяве. Плюс това, като грубо разкрачим крака държим непознатите далеч.

Та каквото и да ти казват мъжете за разкулачената си поза – като например, че има големи топки – вероятно просто е само голям задник.