Защо мъжете харесват жени с татуировки?

Ако една жена има татуировка на тялото, е много по-вероятно да влезе в спалнята на мъжа още на първата среща, показва ново проучване на френски специалисти. Експерти провели анкета по плажовете на Бретан. 11 студентки, смятани за...

Ако една жена има татуировка на тялото, е много по-вероятно да влезе в спалнята на мъжа още на първата среща, показва ново проучване на френски специалисти.


Експерти провели анкета по плажовете на Бретан. 11 студентки, смятани за най-привлекателните от общо 58 участнички, посетили плажа 20 пъти. По време десет от посещенията им те носели временни татуировки на гърба, а останалите пъти били в естествен външен вид.

Резултатите показват, че когато имат татуировка по тялото, е няколко пъти по-вероятно да хванат окото на плажа. Група от 400 мъже била помолена да отговаря на няколко въпроса за жените – дали биха се срещали с някоя от посочените им участнички и с кои от тях искат да правят секс. Господата били помолени да оценят привлекателността на момичетата.

Резултатите са ясни – жените с татуировки са по-привлекателни и желани от срещуположния пол. Според мнението на мъжете те са по-лесни за ухажване и е по-вероятно да се съгласят с еротични предложения още на първата среща.