Защо Меган свали годежния си пръстен

Защо Меган Маркъл не носи годежния си пръстен по време на посещението си в Южна Африка?

Защо Меган Маркъл не носи годежния си пръстен по време на посещението си в Южна Африка?

Меган Маркъл: всички обожават стила й! Разгледай снимки в галерията по-долу:

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►► 10 неща, които не знаеш за бижутата на Меган Маркъл

Кралската обиколка на Меган Маркъл и принц Хари в Южна Африка се оказва причина за взрив в социалните мрежи. Критиците на кралското семейство забелязват, че Меган и Хари се целуват (без да се крият) и по този начин нарушават кралския протокол, а феновете забелязват и още нещо наистина интересно: „Тя не носи годежния си пръстен!“

Меган не спира да нарушава кралския протокол като отива на плажа в Монвабиси, в Кейптаун, облечена в ежедневна бяла риза с копчета, синьо дънково яке и черни панталони, придружени с чанта тип "торба" в маслинов цвят. И ако погледнеш внимателно аксесоара на ръката й, ще забележиш, че нейният гигантски годежен пръстен е заменен с деликатен тюркоазен камък.

Но преди да си зададеш въпроса „Какво означава всичко това!“, не забравяй, че тя обикаля света с Хари в момента, така че нямаме основание да смятаме, че имат проблеми с брака си. Освен това тя все още носи своята сватбена халка!

►►► 5 ценни трика за красота от Меган Маркъл

Според британския таблоид Hello! Меган избрала да остави годежния си пръстен у дома, защото искала да бъде част от обикновените хора, докато обикаля и се среща с обществеността (с тях). Но както друг таблоид посочва: "Първата дама на Съсекс тази вечер ще отиде на официален прием в резиденцията на британския върховен глава, така че тя може да си сложи пръстена обратно, за да придаде малко блясък на тоалета си".