Защо кралските особи не си приличат с Insta принцесите

С какво се различава визията на Кейт и други кралски особи?

 
 

С какво се различава визията на Кейт и други кралски особи?​

Кралските жени имат абсолютния набор от възможности да полагта най-добара грижа за кожата и лицата си, съответно може и затова изглеждат страхотно. (Все пак най-добрите козметолози, стилисти и специалисти по естетическа медицина са на тяхно разположение). Но интересното е, че никой от тях никога не се е появявал с бюти визия в стил поп звезда или популярен блогър.

Гениалните модни трикове на кралското семейство, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

►►► Колко струва визията на Кейт Мидълтън за 2020-а година

Какви са методите за поддържане на красотата на кралските лица, за да изглеждат страхотно, но не и прекалено предизвикателно? Ето ги и отговорите:

Правилата за красота на кралете отдавна са разгадани и известни на всички ни: те трябва да изглеждат възможно най-сдържани и спретнати. Недопустимо е да се появят с ярък лак за нокти, крещящо червило (само кралица Елизабет си позволява по-ярки нюанси), но всичко това са дреболии, които са само на повърхността.

Принцеса Беатрис

Всъщност лицата на аристократите са също толкова гримирани, колкото и на всяка една от нас, но ето как се постига ефектът на кралския минимализъм (колкото и невероятно да звучи!)

Зъби и усмивки

Със сигурност си забелязала, че много изгряващи звезди, които се радват на първите си публични изяви и успяват да спечелят интерес към себе си, не губят особено време преди да се затичат към зъболекарските кабинети. И това е много прозрачно: красивата усмивка е скъпа, но пък веднага добавя сто точки към цялостната визия.

Все пак, в преследването на "перфектната" красотата е важно да не се прекалява, което е чест и преобладаващ сценарии при инста кралиците.

Синьо-белите фасети, така характерни за новите звезди, незабавно добавят неестественост, поради което никога няма да видиш такава усмивка при Кейт Мидълтън, например. Тя, разбира се, с времето е прибягнала до услугите на зъболекар и е коригирала зъбите си, но разликата е почти незабележима.

Кейт Мидълтън

Зъбите на Кейт изглеждат много естествено и цветът на емайла съответства на нейния тон на кожата. Понякога дори кралските зъболекари умишлено оставят минимални нередности в зъбната редица - това остава едва забележимо, но придава на усмивката естествен и индивидуален характер. Така Мидълтън има красиви, бели, но несъвършени и естествени зъби.

Инвазивни процедури

Снимки на принцеси, които са си правили неуспешни пластични операции, се появяват в пресата от време на време: инжекции и повдигане на вежди... понякога крайният резултат е веждите на красавиците или се извисяват някъде в средата на челото, или точно обратното - оказват се точно над очите, създавайки доста мрачен вид.

Последствията от злоупотребата с филъри също са очевидни: скулите, поддържащи долния клепач, и хиалуроновите филъри, видими с просто око не са необичайни, но това няма как да видите при кралиците и принцесите, въпреки че несъмнено тези жени също използват постиженията на съвременната козметология. Как успяват да направят всичко без груби белези?

Рания ал-Ясин (кралица на Йордания)

Кристофър Роланд Пейн, популярен дерматолог от Обединеното кралство и ръководител на Европейското общество по козметология и естетична дерматология, разкрива тайните. Именно той най-често е отговорен за красотата на кожата на членовете на британското кралско семейство. В интервютата си специалистът заявява, че основният принцип на работата му е да запази индивидуалността на всеки пациент, поради което той често отказва да проведе процедурата, ако смята, че тя е прекомерна.

Кейт Мидълтън - стил и женственост, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Модните правила на Кейт Мидълтън

Пейн е създател на техника, наречена мултимини-ботулинова терапия. Той не го пази в тайна, а, напротив, участва активно в международни конгреси и образователни събития, говорейки за своето изобретение. Смисълът на метода е да се инжектира ботокс в минимални дози в определени точки, които лекарят открива по време на палпация, в процеса на индивидуалната работа с пациента: „Мултимини-ботулиновата терапия е многократно инжектиране на ботулинов токсин в много малки дози за намаляване на появата на бръчки в покой. В същото време подвижността на лицето остава и се запазва общият израз на лицето без промени.”

Очевидно това е и методът, който той използва, когато работи с Кейт Мидълтън. От лицето на херцогинята можете да се види, че тя наистина има запазени изражения на лицето, но периодично бръчките от лицето й сякаш се заличават.

Вероятно 50-годишната кралица на Йордания Рания също е запозната с метода на мулти-ботулиновата терапия, тъй като по лицето й няма мимически бръчки около очите и по челото, но мимиката й е оживена и лицето й не изглежда восъчно.