Защо Кендъл Дженър няма висше образование

Кендъл Дженър смята, че няма нужда от висше образование.

Кендъл Дженър смята, че няма нужда от висше образование.

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим, виж в галерията по-долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Кендал Дженър отрича да си е правила пластична операция, въпреки обвиненията

Семейство Кардашиян безспорно е определяно за едно от най-популярните и високоплатени звездни семейства в шоубизнеса. Общата стойност на империята на сестрите се оценява на повече от милиард долара… така че може би изобщо нямат нужда да бъдат кой знае колко образовани (или поне така смята Кендъл Дженър).

По-малката сестра на Ким обикновено не крие от феновете си детайли около живота си, но все пак има неща, които са останали загадка. Например, скоро стана ясно, че Кендъл никога не се е записвала да учи в университет и дори няма намерение да го прави. Освен това само двама от семейство Кардашиян имат диплома за висше образование – Роб и Клоуи. Кортни дълго време се е измъчвала в гимназията, но в крайна сметка я напуска, а Ким успява да завърши гимназия, но така и не отива в колеж.

Кайли и Кендъл, като най-малките в семейството, израстват в климата на славата, от което е напълно разбираемо, че момичетата не са планирали да посветят живота си на учене. В интервю за списание Vogue Кендал казва:

„Обикновено хората отиват в колеж, за да си намеря работа по-късно. Но аз вече имам работа…“ (А дали висшето образование се свежда само до това да имаш работа?!) Така младата риалити звезда е уверена, че работата й като модел е доста добра причина никога да не започне да учи висше образование, защото то няма да й даде нищо.

Признаваме си, че сме далеч от философията на Кендъл... но ето, че разбрахме още нещо около нейната личност. Още какво ли крие?!