Запознай се със своята зодиакална сестра

Всяка от нас има по една (или дори и повече) сестри до душа, но знаеш ли коя е истинската ти сестра по зодиакален знак?!

 
 

Всяка от нас има по една (или дори и повече) сестри до душа, но знаеш ли коя е истинската ти сестра по зодиакален знак?!​

Ако така наречените "сестри по душа" много често са класифицирани като "женски глупости", тогава нека погледнем от астрологическа гледна точка. И така астрологическите „сестри“ са двойка знаци, които споделят една и съща модалност и са сродни елементи. (В случай, че това нищо не ти говори - "модалност"-та е сходния сезон, в който сте родени, а "конгениални елементи" означава, че елементите на вашите знаци просто вървят ръка за ръка. Тоест: въздух + огън = завинаги и вода + земя = също)

Какви са стереотипите за твоята зодия, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какви са стереотипите за твоята зодия

Виж всички снимки

►►► Какво казва първата буква от името ти за теб

По принцип това е просто интензивен космически разговор между „два знака, които се разбират наистина много добре и вероятно би трябвало да са най-добрите приятелки“. Когато се сдвоиш с някой от тези знаци, получаваш някой, който "те разбира без думи", но също така те подтиква към това да бъдеш по-добрата версия на себе си. 

via GIPHY

В общи линии говорим за човека, който не се притеснява да ти каже, че си леко досадна на моменти, който те изслушва, когато имаш нужда в 12 часа вечерта да разкажеш как си се скарала с гаджето си, който не се колебае да ти каже, че естественият ти дезодорант не работи... Но ето, че ние свършихме цялата работа по търсене, смятане и калкулиране, за да ти улесним живота. Ето кой е знакът, най-подходящ да ти бъде сродна душа:

ОВЕН и ВЕЗНИ

И за двете ви, водещата сила е сърцето, а не главата. Но нека не забравяме, че Везните винаги искат да претеглят ситуацията, докато Овенът е доста по-кардинален и непоколебим. Точно затова заедно си помагате в търсенето и намирането на баланса.

ТЕЛЕЦ и СКОРПИОН

Като се има предвид, че сте двата най-упорити знака, вашите битки могат да продължат буквално седмици наред... Всъщност можете да се изправите една срещу друга, което всъщност ви помага да научите, че понякога е добре да се откажете от пълния контрол над ситуацията.

via GIPHY

БЛИЗНАЦИ и СТРЕЛЕЦ

И ти, и твоят сроден зодиакален знак се храните от любопитството и любовта си към високите нива на драма в живота си. Няма значение дали става въпрос за реална причина за ревност (или както вие го наричате - за да е по-интресно), или за счупения ти нокът - проблем винаги трябва да има, за да се чувствате ангажирани и да си съдействате успокояващо една на друга. В това нямате равни! Наистина! Проблем + висока доза състрадание = на сродна душа.

РАК и КОЗИРОГ

Раците са супер емоционални, докато Козирозите са известни със своята хладнокръвност. И точно в това е смисълът на тази зодиакална двойка: Козирозите са насърчавани от Раците да не бягат от чувствата си, а Раците се учат (с помощта на Козирозите, разбира се) да правят крачка назад и да подхождат с разбиране към своите.

via GIPHY

ЛЪВ и ВОДОЛЕЙ

Лъвът и Водолеят са най-креативните знаци в зодиака, но често им се случва да напускат реалността и да се отправят на дълги пътешествия в паралелни вселени... Затова е добре, докато рисувате маслени картини, правите чорапи от вратовръзка, свещи от сламка и всичко останало, което въображението на останалите знаци не може да си представи... Добре е да си давате взаимна обратна връзка за реалността, за да можете по-лесно да се връщате в нея.

ДЕВА и РИБИ

Кой друг знак би ви подкрепил по-добре от вас двете? (Никой.) Вие най-добре се грижите една за друга (и нека бъдем честни, всички останали също). Все пак Девата носи практичността в гените си, а Рибите - магическото мислене. Няма по-страхотна комбинация!