Запознай се с порасналите деца на Шарлот и Миранда

Дъщерите на Шарлот и синът на Миранда ще вземат участие в завръщането на сериала. Пораснали и неузнаваеми, просто невероятни.

Дъщерите на Шарлот и синът на Миранда ще вземат участие в завръщането на сериала. Пораснали и неузнаваеми, просто невероятни.

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► 100 незабравими цитата от "Сексът и градът"

Снимките за новите епизоди на популярния телевизионен сериал "Сексът и градът" продължават с пълна сила в Ню Йорк. След като вече е известен актьорският състав на завръщането, което ще се казва "Просто така...", феновете са щастливи, че по-голямата част от любимите актьори ще се завърнат на екран, макар и не всички. Голямата изненадата за всички е появата на децата на Шарлот и Миранда.

Папарашките обективи успяват да уловят Кристин Дейвис и Синтия Никсън в компанията на трима тийнейджъри, които вероятно са порастналите актьори, изиграли ролите на децата им: дъщерите на Шарлот Лили и Роуз и синът на Миранда Брейди.

Официално това попълнение в актьорския състав все още не е обявено и новите актьори не са официално представени в профила на страницата на проекта, но изглежда повече от логично тези младежи да изиграят вече порасналите наследници на Шарлот и Миранда.

Припомняме, че в шести сезон Шарлот и нейният съпруг Хари осиновиха китайче. След това в сериала ролята й се играе едновременно от близначките Александра и Паркър Фонг. По-късно се ражда и биологичното дете на двойката. Синът на Миранда и Стив, изигран от актьора Джоузеф Папо, също изглежда доста пораснал.