Започва ново риалити шоу с голи хора

Точно от това, от което светът се нуждае... очевидно.

© iStock

Тъй като никога няма достатъчно риалити предавания тип „голи хора си стоят голи или правят разни неща“, американска телевизия ще произведе едно такова. В него хората свалят дрехи и задръжки – съвсем буквално!

Предаването, което ще се казва Stripped („Съблечени“) е обяснено като „риалити шоу и социален експеримент“. Основната идея е, че чрез събличането човек пренарежда приоритетите си в живота, откривайки какво е най-важно за него. Сериозно, това е намерението на създателите!

Както предполага името „Съблечени“, участници разголват както телата, така и душите си до абсолютния минимум. Те трябва да се откажат не само от дрехите си, но още парите, електронните уреди и мебелите си за 21 дни (ето защо виждаш човека от снимката да стои чисто гол по средата на празния си апартамент). Средства от основна важност – тоалетна хартия и храна, са позволени, но нищо друго. 

Галерия: Най-голите снимки на звездите в Иснтаграм (18 +)

Виж всички снимки

И ако това не ти се вижда достатъчно трудно, според условията, участниците трябва да продължават да живеят както досега – да ходят на работа, да посещават обществени места, да се срещат с приятели и семейство.

Като награда (???) на участниците им е позволено всеки ден да поискат някоя от вещите, без която не могат най-много. Има уловка – вещите се намират в тайно помещение, което първо трябва да бъде открито. Не знаем за теб, но ние първо бихме избрали да си вземем... панталони!

Най-странната част от предаването е, че след триседмичните мъки, участниците не взимат НИЩО като награда. Нито пари, нито екскурзии – нищичко. Единствената им отплата е променената гледна точка и откъсването от материализма. 

Сигурно има хора, които биха се ентусиазирали от подобни „дарове“, но цената за придобиването им може би е твърде скъпа.