Започни модерно и свежо деня си с чаша Bumble кафе

Поглези се с една от най-свежите напитки за лятото. Гарантирана е и красивата снимка за Instagram!

Поглези се с една от най-свежите напитки за лятото. Гарантирана е и красивата снимка за Instagram!

Най-известната напитка от социалните мрежи, която покори света (и не спира да бъде все така актуална!) Имаме рецептата и ще ти я споделим до последната щипка креативност и вдъхновение!

13 „горещи“ татуировки за любителите на кафе, виж в галерията по-долу:

Галерия: 13 „горещи“ татуировки за любителите на кафе

Виж всички снимки

►►► Ароматът... и още шест причини да пиеш кафе

Това кафе се приготвя за 5 минути, а удоволствието остава за целия ден. Ако все още не си опитала - не губи повече време!

Bumble coffee набра популярност в TikTok – това е кафена напитка, базирана на основата на еспресо и портокалов сок. Тази версия на сутрешна, свежа и цветна бодрост е идеална за изпращане на пролетта и посрещането на лятото: оранжеви тонове, бързото събуждане за новия ден с ароматно кафе, а ледът... придава приятна свежест и напомня за дългите летни нощи с приятно изпотените чаши с бяло вино или друг любим коктейл.

Какво може да бъде по-добро след контрастен душ, лек масаж на лицето и подобна напитка? Е, струва ни се, че е време да си купиш красива прозрачна чаша и да си създадеш нов сутрешен ритуал.

Златните съставки:

► 150 мл портокалов сок;

► 20 мл сироп (за предпочитане карамел);

► 50 мл еспресо (или разтворимо кафе);

► 3-4 кубчета лед;

► резен портокал за украса.

Начин на приготвяне:

Изсипи карамеления сироп в чаша, след това портокаловия сок и накрая кафето. След това прибави няколко кубчета лед. Украси с резен портокал. Воала! Пред теб стои прекрасна часа с невероятна напитка... Още ли не си я снимала за Instagram?!