Забрави за отока сутрин!

Как да се справиш с отока сутрин? Има няколко прости упражнения, които отнемат само 100 секунди.

 
 

Как да се справиш с отока сутрин? Има няколко прости упражнения, които отнемат само 100 секунди.​

Не, няма да говорим за охладени лепенки или други трикове, които не винаги и не при всеки работят. Има много по-ефективен начин за моментална трансформация. И е напълно безплатно.

Натурални рецепти с мигновен ефект върху кожата, виж в галерията по-долу:

Галерия: Натурални рецепти с мигновен ефект върху кожата

Виж всички снимки

►►► Драмата на 21 век: 6 причини да остаряваш по-бързо

Ежедневието ти е такова, че отокът се оказва неразделна част от живота ти. При някои той се появяват още в училищните години, а при някои редки късметлии започва да се наблюдава чак около 30-годишна възраст. Но отокът може да се появи във всеки един момент, особено ако си падаш по по-солените храни и не спазваш графика си на сън. Но наистина е трудно да се постигне баланс в тези въпроси - понякога е възможно да се наспиш само през празниците и почивните дни...

Ако си запозната с проблема, то вероятно си изпробвала много техники за бързо възстановяване и възстановяване на свежестта на лицето. И независимо дали си намерила идеалния вариант или все още не, съветваме те да опиташ друг начин за справяне с подпухналостта. И това е... микроскокове на място.

Благодарение на малки пружиниращи скокове всички части на тялото мигновено се „включват“ и започват да работят заедно. Кръвообращението става по-бързо, а излишната течност се отделя по-активно от тялото.

В допълнение към премахването на подпухналостта, скачането помага за подобряване на цялостния тонус на тялото. С това просто упражнение ще забележиш особено натоварване на краката и задните части. С течение на времето тези части ще се стегнат, дори ако не правиш нищо друго освен 2 минути скачане сутрин!

Важно: За да получиш максимален ефект от скоковече, трябва да се заемеш с тази "тежка" задача веднага след събуждане. Дори преди още да си изпила чаша вода, още по-малко чаша кафе или да си закусила.

Как да направиш 100 скока сутрин?

Събуй се и застани на равна повърхност. Можеш да останеш по чорапи, ако ти е по-комфортно. Започни да скачаш и да отброяваш стоте скока. Скоковете не трябва да са дълги и високи. Просто повдигни краката си малко от пода и не се опитвай да ги изпънеш напълно, докато скачаш.

Прави това упражнение възможно най-бързо, за да получиш по-мощен лимфен дренажен ефект. Докато скачаш, можеш да разклатиш ръцете си или да напрегнеш корема си – за повече физическа активност. Но ти препоръчваме да подпреш гърдите си с ръце - за да не създаваш неудобни усещания.

Когато завършиш стоте бързи скока, направи още няколко стандартни скока, така че ставите да могат по-лесно да се справят с промяната в активността. Готово! Не бъди мързелива и се опитай да започнеш всяка сутрин със скачане, за да изглеждаш страхотно и да се чувстваш добре.