За първи път излизат неизвестни снимки от сватбата на Чарлз и Даяна

Сайтът на американската аукционна къща RR Auction публикува за пръв път снимки от сватбата на Чарлз и Даяна, които никога досега не са виждали бял свят.

Сайтът на американската аукционна къща RR Auction публикува за пръв път снимки от сватбата на Чарлз и Даяна на 29 юли в Бъкингамския дворец, които никога досега не са виждали бял свят.

Снимките са направени от английския фотограф Патрик Личфийлд, който ги е получил като хонорар за своята работа. Те не само че никога не са били публикувани, но не са били включени и в семейния албум, подготвен за новобрачните.

Галерия: Неизвестни снимки от сватбата на Чарлз и Даяна

Виж всички снимки

На снимките принцеса Даяна и кралското семейство са показани в неофициална обстановка. Диана наприемр е взела на ръце Клементина Хъброу, 5-годишната правнучка на Уинстън Чърчил. На други снимки тя е снимана с кралица Елизабет, принцесите Ан и Маргарет и принц Ендрю. Има и снимка от балкона на двореца, откъдето новобрачните приветстваха множеството.

Очаква се стартовата цена да бъде по 1000-2000 долара за всяка от снимките, твърди "Телеграф"

"Никой още не виждал такива откровени и интимни фотографии от тази наистина приказна сватба", отбелязал представителят на аукционната къща Боби Ливингстън.