За първи път! Адел разказа за любимия си

"Аз съм 33-годишна разведена майка с голям син. Последното нещо, което ми трябва, е някой, който не знае къде се намира и какво иска", споделя певицата.

"Аз съм 33-годишна разведена майка с голям син. Последното нещо, което ми трябва, е някой, който не знае къде се намира и какво иска", споделя певицата.

Снимка: @Adele

Стилът на Адел през годините – в галерията долу

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

 Пет години подред Адел мълчеше относно личния си живот. Но сега реши да даде голямо интервю, в което разказа за новия си приятел, с когото живеят заедно от няколко месеца.

Наскоро Адел потвърди връзката си със спортния агент Рич Пол, публикувайки в Instagram снимка, на която са заедно. За първи път за отношенията между певицата и бизнесмена се заговори в началото на юли, когато двойката се появи заедно по време на финала на NBA.

Само че в интервю за Vogue звездата каза, че „99% от разказите за нея са били измислица“.

Адел признава, че с новия си приятел се чувства спокойно. „Не съм напрегната или измъчена. Напротив. Това е диво – и тук няма никакви съмнения. Аз съм 33-годишна разведена майка с голям син. Последното нещо, което ми трябва, е някой, който не знае къде се намира и какво иска. Много добре знам какво наистина не искам“, признава певицата в интервюто.

►►►Адел официално потвърди новата си връзка

Рич, както и Адел, е израснал в скромно семейство. Той живеел в едностаен апартамент над магазин за продукти, управляван от баща му Рич-старши, и започвал работа в 6:30, обслужвайки клиентите от Кливланд.

В момента състоянието на Рич, успешен спортен агент, се оценява на 46 милиона долара. През 2012 година той става агент на Леброн, а през 2020 влиза в списъка на най-влиятелните спортни агенти, заемайки 9-о място в списъка.