Хелоуин хороскоп: тъмните страни на характера ти са разкрити!

Коя е най-тъмната ти страна според хороскопа?

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Хелоуин се празнува в почти всички страни и всички очакват с нетърпение да подготвят цветните си и много страшни костюми за празника. Една нощ в годината се превръща в истински карнавал, изпълнен с ужасни зомбита, демони и вещици. Яркият грим и внимателно обмислените малки детайли за декориране на къщата и създадения костюм ще ти дадат възможност да прекараш такъв празник, че чак на сутринта да се върнеш в реалния свят с неговите задължения и грижи.

Много cosmo момичета, преди да изберат костюма си за Хелоуин, искат да разберат кои са последните актуални тенденции, какво казват стилисти и други експерти за това. Дори астролозите допринасят с мнението си за избора на тоалет, авторитетно твърдяйки, че знакът на зодиака е вътрешното състояние на човек, на което може да се довериш за празника. Някои наистина съвсем сериозно се опитват да изберат образ за празника, който да съответства на зодиакалното съзвездие на личността им.

И така, какви са тъмните страни на характера на представителите на различните знаци на зодиака и какви костюми трябва да носят те? Избери облекло, което ще ти помогне да покажеш на света онази част от личността ти, която обикновено е скрита!

Овен – Демон

Демоните са висшата каста на злите духове, може да се каже дори "елитът"! Хората дори изобретяват науката демонология за себе си - за да направят по-удобно да се обичат демоните. Овните също са обичани от всички и всеки се опитва да привлече вниманието на блестящата млада дама Овен върху себе си. Така че накратко - ако си Овен - ти си истински демони и всичко, което можеш да направиш (освен да изглеждаш зашеметяващо в костюма си за партито!) е просто да осигуриш на досадния си обожател вечен престой в Ада (хихи!).

Телец – Вампир

"Екзекуторът не може да бъде помилван" - вечната максима на вампира. И най-вече валидно за Телеца. Вампирът е необичайно привлекателен зъл дух: ако той реши, че не си просто храна, но и ценна кожа, Телецът няма да те нападне веднага, а ще те дари с безсмъртие. Много странно безсмъртие, разбира се, с куп условия: да спиш в ковчег, да водиш нощен начин на живот и да си вечно красив(а)... Затова шансът да станеш жертва на вампира е голям - новият вампир се обвързва завинаги с този, който го е направил вампир. Като цяло е същото като с младата дама Телец: или си храна, или си роб.

Близнаци – Върколак

Всеки би искал да стане върколак, но само Близнаците успяват. Всъщност промяната на формата не е толкова забавно нещо: върколаците не се превръщат във вълци, лисици или котки по собствена воля. Те не го контролират самостоятелно. Луната се изпълва - и напред: Близнаците тичат в гората, правят салта през горите, израстват им остри зъби, като бръснач, и тичат да превърнат някого... После съжаляват, молят за прошка и се държат прилично – до следващото пълнолуние. Най-интересното е, че се смята, че върколакът може да бъде спрян, като се изпие отвара или поне се заключи в мазето. Някои магьосници уверяват, че дори може да се излекува. На Близнаците също така редовно се предлага помощ в управлението на темперамента им. Близнаците се усмихват, кимат и си мислят: "Пълен глупако, какво искаш от мен?! Кой би отказал такава мощ!".

Рак – Вещица

Вещицата, грубо казано, изобщо не е зла, а просто човек. Ей, какъв човек! Жена, способна да командва както зли духове, така и хора - с помощта на всякакви отвари и заклинания. Това определено е младата дама-Рак. Личността на Рака не се променя, независимо какво се случва наоколо и какво прави тя. И тази личност винаги е вещица (в най-добрата си форма). Вещиците не използват собствената си магия, те използват знания. Затова, откакто не съществува Светата инквизиция, Раците живеят спокойно и щастливо. "Кой е зъл? Аз ли съм зла?! Ела и го докажи!".

Любопитни и забавни факти за Хелоуин

Вижте повече

Любопитни и забавни факти за Хелоуин

В Америка, всяка година се купуват 2 400 000 килограма лакомства за празника!

Лъв – Дявол

Лъвиците, разбира се, не се променят, нито се трогват от дреболии: ако лъвицата е човек, тогава тя е кралицата, ако лъвицата е зла, тя е дяволът. Кралица и велика херцогиня на цялата Вселена. Смята се, че Лъвиците обичат, когато им се кланят, но в действителност това не е съвсем вярно. Лъвиците обичат, когато мъжете излизат от зоната си на комфорт, за да привлекат - най-често вниманието на Лъвицата. И трябва да отбележим, че Лъвиците са мили към онези, които се опитват.

Дева – Смърт с коса

Веднага след като човечеството се научи да се страхува от смъртта, то веднага я визуализира - за да може да се страхува още повече. Смърт с коса е най-ужасното зло в света, тъй като няма спасение от него. Има обаче много приказки, в които човек успява да я измами. Е, за известно време. Това е като при Девите: вместо топло отношение, Девите веднага ще те порежат с острия си език, с който лесно ще обезглавят всеки неудобен. Девата може да бъде измамена, но не можеш да се скриеш от нея (за разлика от смъртта). Рано или късно, по един или друг начин, тя ще се върне, ще въздъхне, ще те потупа по рамото и ще каже: „Е, казах ти, че ще стане така!“.

Везни – Мъртвата булка

На мъртвата булка всъщност не й трябва много: тя няма да плаши никого, просто ще завлече някой хубав, неженен мъж в подземния свят и ще се омъжи за него. И това е цялата същност на Везните. За тях обикновено се казва, че са момичета, които не знаят какво искат, които се нуждаят от време, за да помислят, че обичат да подреждат опциите си разумно и така нататък. Всъщност Везните прекрасно знаят какво искат. Те просто чакат подходящия момент. Момент, в който не остават опции (за жертвата, разбира се, не за тях самите). И докато жертвата по погрешка не постави сватбения пръстен на грешния пръст, Везните могат да се наслаждават: мъртвата булка е много красив образ. Това, от което се нуждаят вечно съществуващите Везни.

8 идеи за срещи за Хелоуин

Вижте повече

8 идеи за срещи за Хелоуин

15 идеи за срещи за Хелоуин, за да извлечеш максимума от страховитото настроение.

Скопион – Сукуб

Сукубът е демон, който посещава млади мъже през нощта и им "подарява" сладки сънища. Младата дама-Скорпион, разбира се, не посещава никого с толкова скучна цел и кой може да спи, ако Скорпионът се появи на вратата му посреднощ? Друг момент е, че сладострастните мечти на Скорпиона ще преследват късметлията до края на дните му, това е факт! Има легенда за младия монах, който срещнал необичайно красива девойка и тя му обещала слава и богатство, ако той се съгласи да бъде неин. Монахът се поддал на изкушението и скоро станал архиепископ, после кардинал, а по-късно – папа Силвестър II. Чудесно чувство за хумор, нали? Точно като това на Скорпиона.

Стрелец – Призрак

Призракът всъщност е много деликатен "паразит". Призраците не следват никого и практически никога не напускат местообитанието си. И между другото, те нямат нищо против хората да окачат табела „Къща с духове“ точно на вратата на техния дом. Нека се знае! Нека влязат само смелите! Стрелците също предупреждават, че е много опасно да се контактува с тях, но този, който е контактувал, винаги ще получи своята доза адреналин, защото Стрелците, подобно на призраците, не желаят злото на никого. Те искат да общуват, да бъдат приятели и да се снимат заедно за спомен.

Козирог – Зомби

Ето всичко, което трябва да знаеш за зомбитата: зомбитата не могат да бъдат убити, защото вече са мъртви; не могат да бъдат спрени, защото зомбитата не изпитват болка; зомбитата не могат да бъдат убедени, защото те не те разбират; мозъците - слабото им място - обожават ги!. И нещо много важно! Не забравяй, че зомбито наистина иска всички наоколо също да станат зомбита. Всъщност в резултат на това получаваш изчерпателно описание на младата дама-Козирог: ако тя вече е избрала жертвата си, тогава няма да спре, докато не стигне до вкусния ти, сладък мозък. Възраженията не се приемат, опитите за бягство се пресичат, молбите за милост са напразни. Но след това, когато Козирогът приключи с изяждането на мозъка, жертвата най-накрая ще разбере как да живее така, че всичко да е прекрасно и правилно, и по този начин. Накратко - жертвата също става зомби.

Водолей – Тъмен елф

Водолеят е самата бъркотия, която още не е решила тотално дъно ли е, или не. Следователно Водолеите са тъмни елфи. Като цяло, ако се замислиш, всички зли духове по един или друг начин зависят от хората и дори от нещо, което трябва да изплашат, например. Публиката чака! Елфите са толкова специална раса: те са като хората, само че по-добри, по-красиви, по-умни, по-талантливи и всикчо "по". Като цяло, всичко, от което се нуждаят Водолеите е да ги оставиш да правят каквото си искат, нека се покланят и подражават, стига да не се бъркат в живота ти.

Риби – Русалка

В детските приказки русалката е красиво момиче с рибешка опашка. В света на възрастните - това е красиво момиче, което желае смъртта на жертавата си... Между другото, тя няма опашка, но има типичен рибешки характер. Подобно на дамите Риби, русалките си знаят цената и не биха направили нищо, което да подрони авторитета им. Тя няма да те потръси никога първа, освен ако не си й показал, че ти е важна. И да, ако си отишъл през нощта до езеро и искаш да я срещнеш там, ще трябва да я убедиш. Водните девици предпочитат да бъдат примамени с мъниста и красиви рокли, не можеш да ги купиш само с дребни монети. И царство небесно на тези, които се осмеляват да предложат пари на Рибите, а не годежен пръстен, сърце, къща с иконом - е, рокли с мъниста, да.

Хелоуин чука на вратата!

Вижте повече

Хелоуин чука на вратата!

Събрахме някои доста страховити идеи как да украсиш апартамента си за партито.