Хейли разкри интересни и пикантни тайни

Хейли Бийбър не споделя много за интимния си живот със съпруга си, но ето, че четири години, след като сключиха брак, моделът разказа за първата си среща с Бийбър и какво обичат и двамата в леглото.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър доказа, че няма тайни от феновете си. В новия брой на подкаста Call Her Daddy моделът говори открито и сподели с аудиторията подробности от интимния им живот с Бийбър. Съпругата на Джъстин разказа за любимите си пози в леглото и какво мисли за тройките в секса.

Моделът разказа, че в момента двамата с Джъстин не са готови да поканят трети човек в леглото си: „Няма да е абсолютно удоволствие и за двама ни. А сме наясно, че секундата, в която вземем решение да го направим, няма връщане назад... Работим много усилено върху пространството в личния си живот, с което за щастие разполагаме, вярвайки си безрезервно един на друг. Не мисля, че ще се чувствам комфортно – или той, що се отнася до това да правим тройка. Това ще наруши доверието помежду ни“.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Що се отнася до любимата поза на звездата, тя сподели, че харесва най-много "кучешката". Но от "мисионерската" поза тя не е във възторг: „Не че сме се разминавали в предпочитанията, но предпочитаме разнообразието, така че не се фокусираме върху "любими" неща", признава Хейли.

Джъстин към Хейли: Не мога да ти бъда верен

Вижте повече

Джъстин към Хейли: Не мога да ти бъда верен

„Не мога да ти бъда верен“: Джъстин Бийбър признава, пред Хейли.