Хейли Бийбър в пайети от главата до петите

Тя се появи в The Tonight Show, с участието на Джими Фалън, в блестяща рокля от 16Arlington.

от

Хейли Бийбър вече може да добави бизнесдама към автобиографията си. След много години, прекарани на гримьорския стол, моделът пусна нова козметична марка, наречена Rhode (нейното второ име). Съответно, стилистът Дани Мишел прокара стила на Бийбър в корпоративно готина територия, с рокли тип блейзър от Aggi и Saint Laurent, плюс минималистичен шикозен офис вид от Jil Sander и Sportmax.

Хейли обаче заобиколи новото си работно облекло, за да се появи в The Tonight Show, с участието на Джими Фалън, в блестяща рокля с пайети от 16Arlington. Тоалетът е плътно прилепнал по тялото, с широки ръкави и дръзко деколте, което подсили сексапилното излъчване на Бийбър още повече.

© Facebook

Искрящата рокля е от колекцията на 16Arlington pre-fall 2022. Основателите, Марко Капалдо и неговият партньор в живота и работата, покойният Кика Каванети, който загина трагично миналата година, превърнаха перата и пайетите в свой подпис. „Наистина исках тази колекция да накара жените да се чувстват властни, красиви, като най-добрата версия на тях самите“, споделя Капалдо след модното шоу през февруари.

Галерия: 20 летни дизайнерски рокли, в които ще се...

Виж всички снимки