Хейдън Панетиер проговори защо се е отказала от дъщеря си

Тя остави детето при Владимир Кличко, с когото дълго време поддържаха близки отношения.

от

© Getty Images

33-годишната звездата от „Герои“ Хейдън Панетиер за първи път разкри през какво е преминала, когато се отказа от отглеждането на единствената си дъщеря Кая, която сега е на 7.

Баща на момичето е бившият й приятел, украинският боксьор и най-малкият от братята Кличко, Владимир.

След раждането на детето Хейдън изпада в депресия и се пристрастява към алкохола и наркотиците. По това време отношенията нея и Кличко са тотално разбити и Владимир предлага да вземе детето в родината си Украйна, но преди това той настоява Хейдън да подпише съгласие за прехвърляне на попечителството върху него.

Битка за детето: Кличко срещу Хейдън Пенетиър

Вижте повече

Битка за детето: Кличко срещу Хейдън Пенетиър

Експоловинка на Владимир Кличко - Хейдън Панетиер, опроверга слуховете, че той е взел детето.

„Нямаше никаква дискусия“, каза Панетиер при участието си в подкаста Red Table Talk. „Ако (Кличко) беше дошъл при мен и ми беше казал, че заради състоянието ми би било по-добре за Кая да живее с него, вероятно щях да отговоря: „Добре, в това има смисъл, приемам го и ще ви идвам на гости." Но всъщност временната раздяла се превръща в постоянна, защото, както се оказва, Хейдън е прехвърлила пълното попечителство над дъщеря им на Владимир.

© Getty Images
Начинът, по който беше направено, беше много травмиращ. Мисля, че подписването на тези документи е най-сърцераздирателното нещо, което някога съм трябвало да направя в живота си."

„Щях да работя върху себе си, щях да се оправя и когато се оправех, ситуацията щеше да се промени и тя можеше да дойде при мен и да прекарвам време с нея, но това все още не се е случило“, добавя Хейдън.

„Беше много трудно, но най-доброто нещо в тази ситуация беше да се уверя, че всичко с дъщеря ми е наред, да се грижа за себе си и да разбера, че мога да бъда добра майка за нея. Понякога това означава да пуснем нещата“, призна актрисата.

Кличко на косъм от смъртта

Вижте повече

Кличко на косъм от смъртта

Владимир Кличко едва на загина на горяща яхта в Испания.